Άντονι Χόπκινς: Η φωτογραφία του ως μωρό που έγινε viral και οι αντιδράσεις

Άντονι Χόπκινς: Η φωτογραφία του ως μωρό που έγινε viral και οι αντιδράσεις
Ο Σερ Άντονι Χόπκινς shutterstock

"Αυτό είναι το screensaver μου, συχνά λέω στον εαυτό μου, 'Καλά τα καταφέραμε, παιδί'", έγραψε ο δημοφιλής ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας. Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter.

Ο Σερ Άντονι Χόπκινς εκτός από ένας εξαιρετικός ηθοποιός, με μεγάλες επιτυχίες στις “πλάτες” του, είναι και ένας πολύ ενεργός χρήστης του διαδικτύου, μιας και σχεδόν σε καθημερινή βάση αναρτά υλικό στους λογαριασμούς τους στα social media.

Αυτή τη φορά, ο καλλιτέχνης ανήρτησε μια φωτογραφία στο Twitter, η οποία κέντρισε άμεσα στο ενδιαφέρον των χρηστών, μιας και έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral. Συγκεκριμένα, ο άλλοτε τρομακτικός “Χάνιμπαλ Λέκτερ”, θέλησε να μοιραστεί με τους θαμαστές του μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια, όταν ήταν μωρό.

“Αυτό είναι το screensaver μου, συχνά λέω στον εαυτό μου, ‘Καλά τα καταφέραμε, παιδί'”, έγραψε ο δημοφιλής ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η παραδοχή αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Χόπκινς ήταν γιος ενός φτωχού φούρναρη στην Ουαλία, δεν είχε ιδιαίτερα καλές επιδόσεις στο σχολείο, ενώ είχε και δυσλεξία.

Οι χρήστες του διαδικτύου, άμεσα θέλησαν να “χαρίσουν” στο ηθοποιό μια πιο σύγχρονη εκδοχή της φωτογραφίας, “βάζοντας” χρώμα στην ασπρόμαυρη εικόνα. Δείτε παρακάτω ορισμένες από αυτές:

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η ανάρτηση ενός χρήστη του Twitter, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία του Χόπκινς, που ο ηθοποιός βρίσκεται στην εφηβική ηλικία. “Φαίνεται περίεργο που το λέω, αλλά έχω μερικές φωτογραφίες από μια σχολική εκδρομή, η γιαγιά μου τις τράβηξε. Αυτή είναι η αγαπημένη μου!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Σε μια πιο χιουμοριστική ανάρτηση, ένας χρήστης έβαλε.. φίμωτρο στον μικρό Χόπκινς, αν μη τι άλλο ένα χαρακτηριστικό αξεσουάρ του “Χάνιμπαλ Λέκτερ”. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα