Άντζελα Γκερέκου: Το πρώτο μήνυμα μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου

Άντζελα Γκερέκου: Το πρώτο μήνυμα μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου
Η Άντζελα Γκερέκου Instagram

"Σας ευχαριστώ" έγραψε η Άντζελα Γκερέκου στο πρώτο της μήνυμα μετά την είδηση του χαμού του διάσημου λαϊκού τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλου, σε ηλικία 81 ετών.

Με ένα λιτό μήνυμα επέλεξε να αντιδράσει η Άντζελα Γκερέκου μετά την είδηση του θανάτου του πολυαγαπημένου της συζύγου, Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους απανταχού θαυμαστές του.

“Σας ευχαριστώ”, έγραψε στο μήνυμά της η Άντζελα Γκερέκου και δέχθηκε εκατοντάδες μηνύματα και θερμά συλληπητήρια.

Η γνωριμία του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου έγινε το 1995 και έναν χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 1996 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κέρκυρα. Φυσικά, ο γάμος τους έγινε τότε το θέμα των ημερών και συγκέντρωσε τα φλας των φωτογράφων και το ενδιαφέρον του κοινού, κυρίως διότι μετά από μία πολυτάραχη ζωή, ο 55χρονος τότε τραγουδιστής φάνηκε ότι είχε κάνει στροφή στη ζωή του. Και αποδείχθηκε αληθές: οι δυο τους έμειναν μαζί μέχρι το τέλος, κλείνοντας 25 χρόνια γάμου…

Ο Τόλης Βοσκόπουλος στο γάμο του με την Άντζελα Γκερέκου Instagram @tolis_voskopoulos


Το 2001 απέκτησαν τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους, Μαρία, στην οποία ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε τεράστια αδυναμία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα