Απογοητευμένη η Caitlyn Jenner με την εγκυμοσύνη της Kylie

Απογοητευμένη η Caitlyn Jenner με την εγκυμοσύνη της Kylie
Caitlyn Jenner speaks at the 2nd Annual MAKERS Conference at Terranea Resort on Tuesday, Feb. 2, 2016, in Rancho Palos Verdes, Calif. (Photo by Rich Fury/Invision/AP) AP

Φήμες στο Χόλιγουντ θέλουν τον βιολογικό πατέρα της Kylie «σοκαρισμένο και απογοητευμένο» για την εγκυμοσύνη της 20χρονης

Επισήμως η εγκυμοσύνη της Kylie Jenner δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, αλλά και μόνο η φήμη έχει πυροδοτήσει πλήθος δημοσιευμάτων. Έτσι μεταξύ άλλων, τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορούν φήμες ότι η Caitlyn Jenner, δηλαδή ο βιολογικός πατέρας της Kylie, δεν χάρηκε και πολύ με τα μαντάτα.

Σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντός του, που επικαλείται το Hollywood Life.com, η Caitlyn Jenner «είναι σοκαρισμένη και απογοητευμένη» με την εγκυμοσύνη της Kylie, καθώς θεωρεί ότι είναι πολύ μικρή ακόμα για να αποκτήσει παιδί.

«Πιστεύει ότι η Kylie είναι πολύ μικρή για να κάνει παιδί και ότι θα έπρεπε να περιμένει μέχρι η σχέση της να είναι μακρόχρονη. Προφανώς η Kylie έχει πολλά χρήματα για να εξασφαλίσει βοήθεια αλλά η Caitlyn και πάλι πιστεύει ότι το να κάνει μωρό θα έχει τεράστιο αντίκτυπο / κόστος στη ζωή της Kylie», σχολίασε κοντινό πρόσωπο της Caitlyn.

Το θέμα με την εγκυμοσύνη της Kylie έσκασε την περασμένη εβδομάδα και φυσικά έγινε χαμός.

Η 20χρονη, κόρη της Caitlyn Jenner με την Kris Jenner και αδελφή των Kardashian, έχει σχέση με τον 25χρονο ράπερ Travis Scott.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε μαζί σε κοινή έξοδο, με την  Kylie να φοράει σχετικά φαρδιά ρούχα.

Για την ώρα, βέβαια, δεν υπάρχει κάποιο επίσημο σχόλιο ούτε απ’ την οικογένεια Jenner ούτε των  Kardashian. Έτσι και η Kim Kardashian είπε στους ρεπόρτερ μέσα στο Σαββατοκύριακο ότι δεν θέλει να σχολιάσει. Πάντως το μωρό, αν ισχύουν οι σχετικές αναφορές, αναμένεται να γεννηθεί τον Φεβρουάριο.

Με πληροφορίες από Sun, φωτογραφία: Rich Fury/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα