Άρης Λεμπεσόπουλος: “Έχει χρειαστεί να παίξω μπροστά σε τρεις θεατές”

Άρης Λεμπεσόπουλος: “Έχει χρειαστεί να παίξω μπροστά σε τρεις θεατές”
Ο Άρης Λεμπεσόπουλος papadakispress

Ο ηθοποιός Άρης Λεμπεσόπουλος μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε και σε μια αμήχανη στιγμή πάνω στη σκηνή.

Ο ηθοποιός Άρης Λεμπεσόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, όπου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο επάγγελμα της υποκριτικής. Ο ίδιος γύρισε πίσω στον χρόνο και τη σειρά “Αίθουσα του θρόνου”, ενώ μίλησε και για την επαγγελματική του διαδρομή.

“Μετά την ‘Αίθουσα του θρόνου’ δεν είχα δουλειά. Ποτέ δε χτύπησα πόρτα για δουλειά ούτε θα χτυπήσω. Άκουγα το ρήμα “πουλάει”, ποτέ δεν το κατάλαβα. Κάποτε με φώναξαν να κάνω μια διαφήμιση και μου είπαν “Καταλαβαίνετε ότι αυτό πρέπει να το πουλήσετε;”. Τους απάντησα όχι και έφυγα”, είπε αρχικά ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

“Έκανα εκπτώσεις γιατί έπρεπε να ζήσω από αυτό το επάγγελμα. Είμαι αυθεντικός Άρης, έχω τη μαχητικότητα. Έπρεπε να επιβιώσω σε αυτό το επάγγελμα και να συνεχίσω να είμαι σε αυτή τη δουλειά…Έχει χρειαστεί να παίξω μπροστά σε τρεις θεατές στο θέατρο.. Το έκανα.. Ήμουν πάνω στη σκηνή εγώ και ένα ακορντεόν”, κατέληξε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα