Αρτζέντο για 22χρονο: Βρέθηκε μαζί μου χωρίς προφυλακτικό, ήμουν ψυχρή και αποσβολωμένη

Αρτζέντο για 22χρονο: Βρέθηκε μαζί μου χωρίς προφυλακτικό, ήμουν ψυχρή και αποσβολωμένη

Τι υποστήριξε η ηθοποιός, σύντροφος του Άντονι Μπουρντέν, για τις αναφορές συναδέλφου της ότι τον βίασε, όταν ήταν ανήλικος.

Η Άσια Αρτζέντο εμφανίστηκε σε εκπομπή στην ιταλική τηλεόραση αρνούμενη εκ νέου όλες τις κατηγορίες για βιασμό του ανήλικου -την εποχή που συνευρέθηκαν ερωτικά- ηθοποιού, Τζίμι Μπένετ.

Στις δηλώσεις της είπε μεταξύ άλλων:

“‘Έπεσε πάνω μου, έκανε ό,τι έκανε, χωρίς να φοράει προφυλακτικό, ήρθε σε οργασμό, εγώ παρέμενα ψυχρή και αποσβολωμένη”. Μάλιστα, υποστήριξε πως λόγω του σκανδάλου έχασε τη δουλειά της ως κριτής στο ιταλικό X-Factor. Την ίδια περίοδο αυτοκτόνησε και ο σύντροφός της Άντονι Μπουρντέν.

Την περασμένη βδομάδα ο 22χρονος σήμερα ηθοποιός, εμφανίστηκε επίσης στην εκπομπή Non è l’Arena όπου επέμεινε πως έπεσε θύμα βιασμού από την 43χρονη.

Η Αρτζέντο, μία από τις πρώτες γυναίκες που στήριξε το κίνημα Me Too, κινείται πλέον νομικά κατά του Μπένετ αλλά και εναντίον της Rain Dove, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα τα περιβόητα SMS που αποκάλυπταν το ερωτικό παρελθόν των δύο. Σε αυτά τα μηνύματα η Αρτζέντο παραδέχεται πως έκανε σεξ με τον Μπένετ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα