Big Brother – Σοφία Δανέζη: “Δεν έχουμε καμία επαφή με τον Δημήτρη Κεχαγιά”

Big Brother – Σοφία Δανέζη: “Δεν έχουμε καμία επαφή με τον Δημήτρη Κεχαγιά”
Δημήτρης Κεχαγιάς και Σοφία Δανέζη Glomex

Οι δύο πολυσυζητημένοι παίκτες του "Big Brother", που είχαν αναπτύξει ένα ισχυρό δέσιμο μεταξύ τους, δεν μιλάνε πια. Οι δηλώσεις της Σοφίας Δανέζη.

“Αυτοκόλλητοι” είχαν γίνει η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο “Big Brother”, το ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΙ που σημείωσε μεγάλη επιτυχία κατά την περσινή σεζόν.

Οι δυο τους υπήρξαν από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο παιχνίδι, λόγω της εκρηκτικής συμπεριφοράς τους, αλλά και της ιδιαίτερης σχέσης που είχαν αναπτύξει μεταξύ τους. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν πως η σχέση τους ήταν κάτι παραπάνω από φιλική, ενώ ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είχαν μιλήσει ποτέ ξεκάθαρα για το αν ήταν ερωτικός ο δεσμός τους.

Και μπορεί να φαινόταν πως το δέσιμό τους θα κρατήσει και εκτός παιχνιδιού, καθώς όταν βγήκαν από το σπίτι συνέχισαν να κάνουν παρέα, αλλά όπως όλα δείχνουν οι δύο πρώην συμπαίκτες δεν μιλάνε πια μεταξύ τους.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε πως δεν έχει επαφές με τον Δημήτρη Κεχαγιά πια, ενώ ο ίδιος εθεάθη πριν από μερικές μέρες στη Μύκονο παρέα με την Κατερίνα Λιόλιου. Όταν ρωτήθηκε για αυτό η Σοφία Δανέζη, απάντησε πως δεν έχει παρακολουθήσει καθόλου το τι κάνει ο πρώην συμπαίκτης της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα