BTS: Θετικά στον κορονοϊό τρία μέλη του συγκροτήματος της K-Pop μουσικής

BTS: Θετικά στον κορονοϊό τρία μέλη του συγκροτήματος της K-Pop μουσικής
Το συγκρότημα των BTS 2021 Lee Jin-man, File/AP Photo

Ο RM, ο Jin και ο Suga των BTS διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό έπειτα από ταξίδι που πραγματοποίησαν στις ΗΠΑ. Και οι τρεις είχαν λάβει τις δυο δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Τρία μέλη του διάσημου συγκροτήματος της K-Pop μουσικής, BTS, διαγνώστηκαν με κορονοϊό μετά την επιστροφή από ένα ταξίδι τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το καλλιτεχνικό πρακτορείο “Big Hit Music” στο οποίο ανήκουν οι BTS, ο RM και ο Jin διαγνώστηκαν με COVID-19 το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ την Παρασκευή θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο Suga.

Ο RM μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανίσει συγκεκριμένα συμπτώματα, ενώ ο Jin έχει εκδηλώσει ήπια συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένου λίγου πυρετού και βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι του όπου και λαμβάνει αγωγή. Χωρίς συμπτώματα κορονοϊού ήταν και ο Suga, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών.

Ο RM των BTS John Angelillo/Pool Photo via AP, File


Και οι τρεις είχαν λάβει τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού τον περασμένο Αύγουστο και σύμφωνα με το πρακτορείο, ο RM βρέθηκε αρνητικός μετά την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως αργότερα διαγνώστηκε με κορονοϊό, πριν το τέλος της καραντίνας στην οποία βρισκόταν.

Ο Jin των BTS Lee Jin-man, File/AP Photo


Μετά την επιστροφή του στη Νότια Κορέα, ο Jin υποβλήθηκε σε PCR τεστ δυο φορές, κατά την άφιξή του και αργότερα πριν την απελευθέρωσή του από την καραντίνα, και βγήκε και τις δυο φορές αρνητικός. Όμως, το απόγευμα του Σαββάτου εμφάνισε συμπτώματα τα οποία παρέπεμπαν στον κορονοϊό και έπειτα από ένα ακόμη PCR τεστ διαγνώστηκε θετικός. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως και εκείνος είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Ο Suga των BTS 2021 Lee Jin-man/AP Photo


Τέλος, ο Suga, ο οποίος είχε μια σειρά από προσωπικές επαφές στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια της επίσημης άδειας του συγκροτήματος, διαγνώστηκε με COVID-19 κατά τη διάρκεια της καραντίνας μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, ανέφερε το πρακτορείο.

Υπενθυμίζεται, πως οι BTS είναι το μεγαλύτερο boyband στον κόσμο και αποτελούν ένα παράδειγμα μίας μοναδικά κορεατικής, αλλά αναμφισβήτητα διεθνούς πολιτιστικής βιομηχανίας. Από το ντεμπούτο τους το 2013, οι BTS έχουν κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση για τη μουσική και τον ακτιβισμό τους, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια ομιλία στα Ηνωμένα Έθνη και δημόσια έκκληση για τον αντι-ασιατικό ρατσισμό.

Οι BTS σε ομιλία τους στα Ηνωμένα Έθνη John Angelillo/Pool Photo via AP

Το συγκρότημα έφτασε στην κορυφή του Billboard Hot 100 chart τρεις φορές το 2020 και προτάθηκε για εξέχοντα μουσικά βραβεία όπως τα Billboard Music Awards και τα MTV Video Music Awards.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα