Χάιντι Κλουμ: Χορεύει αισθησιακά και κυλιέται στην άμμο “μαγεύοντας” τη Μύκονο

Χάιντι Κλουμ: Χορεύει αισθησιακά και κυλιέται στην άμμο “μαγεύοντας” τη Μύκονο
Glomex

Η Χάιντι Κλουμ τους άφησε όλους άφωνους λίγο πριν φύγει από τη Μύκονο, με το διαφημιστικό που γύρισε στην παραλία. Η ανάρτησή της στο Instagram και το μήνυμά της στα ελληνικά.

Στη Μύκονο για τα γυρίσματα του Γερμανικού Next Top Model βρέθηκε για περίπου 10 μέρες η κριτής του ριάλιτι και διάσημο μοντέλο Χάιντι Κλουμ. Μετά από πολλές δοκιμασίες, άλλες επικίνδυνες και άλλες σέξι, η ίδια και η παραγωγή έφυγαν από το “Νησί των Ανέμων” και βρίσκονται πλέον στην Αθήνα.

Λίγο πριν φύγει από τη Μύκονο, το 48χρονο μοντέλο γύρισε ένα δοκιμαστικό έξω από το περίφημο Tropicana Beach Bar. Συγκεκριμένα, χόρεψε με αισθησιακή διάθεση και κυλίστηκε στην άμμο, φορώντας ένα σέξι μαύρο φόρεμα, που ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό στο στήθος και τους άφησε όλους άφωνους.

Η Χάιντι Κλουμ εντυπωσίασε, πάντως, τους κατοίκους του “Νησιού των Ανέμων” με την παρουσία της, με όλους να συζητούν το πόσο όμορφη και γυμνασμένη είναι.

Το διαφημιστικό της Χάιντι Κλουμ:

Η ανάρτησή της στο Instagram:

Λίγο πριν αποχαιρετήσει το νησί, η Χάιντι Κλουμ έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες από το δωμάτιό της στη Μύκονο, στις οποίες ποζάρει μόνο με το εσώρουχό της.

Kaliméra”, έγραψε στη λεζάντα της και φαίνεται πως έχει μάθει ήδη κάποιες ελληνικές λέξεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα