Χρήστος Δάντης για την αποβολή της Ασημίνας από το Survivor: “Πιστεύω μόνο εσένα”

Χρήστος Δάντης για την αποβολή της Ασημίνας από το Survivor: “Πιστεύω μόνο εσένα”
Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου EVANGELOS GKIKOPOULOS / PAPADAKIS PRESS

Τα πρώτα λόγια του γνωστού τραγουδιστή για την παραβίαση των κανονισμών του Survivor All Star από την σύντροφό του και την απόφαση της παραγωγής να την διώξει. Τι έγραψε στα social media.

Παρελθόν αποτελεί από το Survivor All Star η Ασημίνα Χατζηανδρέου, όπως και η Κατερίνα Δαλάκα, μετά από την παραβίαση των κανονισμών του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό συγκλονιστικό επεισόδιο, έγινε γνωστό πως η 23χρονη παίκτρια χρησιμοποιούσε κινητό στη ζούγκλα κατά παράβαση των κανονισμών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το παιχνίδι με απόφαση της παραγωγής.

Με το που “έσκασε” η βόμβα του Νίκου Μπάρτζη για την πράξη της, η Ασημίνα αρνήθηκε αμέσως τα πάντα και άρχισε να φωνάζει, επιμένοντας πως δεν είχε κινητό. Ωστόσο, μετά από έρευνα της παραγωγής, επιβεβαιώθηκαν οι ισχυρισμοί του.

Οπότε τώρα μένει να δούμε αν θα το παραδεχτεί και η ίδια στις συνεντεύξεις που θα κάνει όταν γυρίσει στην Ελλάδα.

Η πρώτη ανάρτηση του Χρήστου Δάντη

Οι δικοί της άνθρωποι, πάντως, φαίνεται πως πιστεύουν τα δικά της λόγια και όχι την παραγωγή η οποία ερεύνησε το εν λόγω θέμα.

Παράδειγμα, ο σύντροφός της και γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, ο οποίος προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία υποστηρίζει την 23χρονη.

“Πιστεύω σε σένα και στην ψυχή σου που κάνει για διακόσιους! Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλο. Καλή επιστροφή. Σε περιμένουμε!”, έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία της στον στίβο μάχης.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες, ο Χρήστος Δάντης έκανε κάποιες δηλώσεις μετά από την προβολή του trailer του ΣΚΑΙ, στο οποίο είδαμε για πρώτη φορά να γίνεται λόγος για παραβίαση του κανόνα από την Ασημίνα.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε αρκεστεί σε αυτό: Με βάση ένα trailer δεν μπορώ να σας πω κάτι. Είδα έναν Ιούδα να την καταδίδει και έναν Καϊάφα που σκίζει τα ιμάτιά του”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα