Δέσποινα Μοιραράκη: Αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία, μετά τον σάλο των γενεθλίων

Δέσποινα Μοιραράκη: Αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία, μετά τον σάλο των γενεθλίων
H Δέσποινα Μοιραράκη Instagram / @despina_miraraki

Η Δέσποινα Μοιραράκη υποστήριξε πως στην ψυχή είναι 41 χρονών. Ποια, όμως, είναι η πραγματική της ηλικία;

Γενέθλια είχε πριν λίγες ημέρες η Δέσποινα Μοιραράκη και τα γιόρτασε με την οικογένειά της και λίγους καλούς φίλους. Η “βασίλισσα” της μπουχάρας αποφάσισε να μοιραστεί το χαρμόσυνο γεγονός στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται κρατώντας την τούρτα της.

Εντύπωση προκάλεσαν τα κεράκια που έσβησε, τα οποία έγραφαν τον αριθμό 41, για τα 41 χρόνια που “έκλεισε” η εορτάζουσα. Όπως ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Δέσποινα Μοιραράκη, τόσο αισθάνεται και νιώθει και αυτό λέει.

«1η Μαιου 2021! κάποτε… ήμουν 39! Μετά έγινα 40! Και σήμερα έγινα… 41! Να με χαίρεστε» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα γενέθλια της Δέσποινας Μοιραράκη “γιόρτασε” και το Twitter με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν με χιούμορ τον αριθμό των κεριών που έσβησε…

Δέσποινα Μοιραράκη: Αποκάλυψε πόσο χρονών είναι

Σήμερα, Πέμπτη (6/5), η Δέσποινα Μοιραράκη, βρέθηκε καλεσμένη, μέσω skype, στην τηλεοπτική εκπομπή “Happy Day” του Alpha, όπου αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Μοιραράκη δήλωσε: “Πέρασα το Πάσχα εδώ στο κτήμα στον Ωρωπό που το έχω όσα χρόνια είμαι γεννημένη. Γεννημένη είμαι πολλά χρόνια. Ο μεγάλος μου γιος, ο Γιώργος είναι 41 ετών. Ο μικρός μου γιος, ο Τασούλης είναι 34 και η ψυχή της μανούλας τους είναι 41 ίσως και λίγο παρακάτω. Να το πω και δημοσίως και να λήξει το θέμα. 1/5/1960 έχω γεννηθεί, 19 χρονών έκανα τον Γιώργο μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα