Δήμητρα Αλεξανδράκη: Οι φήμες για εγκυμοσύνη και το υπονοούμενο της Τούνη

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Οι φήμες για εγκυμοσύνη και το υπονοούμενο της Τούνη
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Ιωάννα Τούνη Instagram / @j.touni

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε εξαφανιστεί από το Instagram για σχεδόν 2 μήνες. Η αποκάλυψη της Soula Glamorous και το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη που πυροδότησε τις φήμες.

“Φουντώνουν” οι φήμες που θέλουν την γνωστή influencer και πρώην παίκτρια του πρώτου “Next Top Model”, αλλά και του “My Style Rocks”, Δήμητρα Αλεξανδράκη να είναι έγκυος.

Όλα ξεκίνησαν όταν το γνωστό μοντέλο εξαφανίστηκε από το Instagram για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ η ίδια ήταν πολύ ενεργή στα social media και είχε διαρκή παρουσία με φωτογραφίες και διάφορα stories.

Για όσο διάστημα απουσίαζε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία είχε να δημοσιεύσει φωτογραφία πάνω από 2 μήνες, ο χιουμοριστικός λογαριασμός Soula Glamorous είχε αποκαλύψει ότι είναι έγκυος και γι’ αυτό είχε εξαφανιστεί.

Instagram / @Soula Glamorous

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέστρεψε πριν από μερικές μέρες στο Instagram και ένα σχόλιο της καλής της φίλης, Ιωάννας Τούνη, έγινε η αφορμή για να “φουντώσουν” οι φήμες περί εγκυμοσύνης.

Συγκεκριμένα, σε φωτογραφία που ανήρτησε, η Ιωάννα Τούνη έγραψε “Μας γκάστρωσες μωρή! Welcome back baby”, προσθέτοντας ένα emoji με μπιμπερό.

Στα σχόλια των αναρτήσεών της γίνεται ήδη λόγος για “φουσκωμένη κοιλίτσα” από τους followers της, ωστόσο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν έχει επιβεβαιώσει προς το παρόν τις φήμες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα