Δήμητρα Ματσούκα για Κερατσίνι: Υπάρχει μια μεγάλη πληγή σε αυτή τη χώρα και λέγεται ρατσισμός

Δήμητρα Ματσούκα για Κερατσίνι: Υπάρχει μια μεγάλη πληγή σε αυτή τη χώρα και λέγεται ρατσισμός
Η Δήμητρα Ματσούκα στο "Πρωινό" glomex

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Ματσούκα στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τραγωδία που σημειώθηκε στο Κερατσίνι με θύμα την 8χρονη Όλγα.

Τη Δήμητρα Ματσούκα φιλοξένησαν στο πλατό του “Πρωινού” το πρωί της Δευτέρας (29/11) η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας και η διάσημη ηθοποιός δεν δίστασε να πάρει θέση για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα.

Η ίδια σχολίασε την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον θίασο της θεατρικής παράστασης “Ρινόκερος” καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για τους θεατές που είναι εμβολιασμένοι, λέγοντας πως εφ’ όσον ο ίδιος έθεσε τους όρους του από την αρχή στην παραγωγή, αυτό τον κάνει να αισθάνεται μια χαρά, τονίζοντας παράλληλα πως δεν συμφωνεί μαζί του και πως έχει εμπιστοσύνη τόσο στο εμβόλιο όσο και στην επιστήμη.

Στη συνέχεια, καταδίκασε τις κακοποιητικές συμπεριφορές, απαντώντας σε ερώτηση για το ελληνικό κίνημα #metoo, και σημείωσε πως αυτό που αισθάνεται είναι λύπη τόσο για αυτό που έχουν προκαλέσει οι κατηγορούμενοι όσο και για τα θύματα.

Αναφέρθηκε ωστόσο και στο τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι με θύμα την 8χρονη Όλγα, η οποία έχασε τη ζωή της στην πόρτα ενός εργοστασίου, λέγονας χαρακτηριστικά: “Είδαμε όλοι σε βίντεο πώς αντιμετωπίστηκε αυτό το 8χρονο κοριτσάκι από τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Έχουμε την εικόνα αυτής της πραγματικότητας. η οποία είναι αποθαρρυντική, βίαιη και σε κάνει να θέλεις να κλάψεις. Είναι σοκαριστικό, δεν το πιστεύεις. Υπάρχει μια μεγάλη πληγή σε αυτή τη χώρα και λέγεται ρατσισμός. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εάν ήταν ένα παιδάκι που δεν ήταν Ρομά θα το αντιμετώπιζαν έτσι. Δεν μπορώ να το πιστέψω διαφορετικά. Να πάνε να το κλωτσάνε στο τέλος, δεν γίνεται”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα