Δημήτρης Σκουλός: Πήγε ως guest κριτής στο πολωνικό Next Top Model

Δημήτρης Σκουλός: Πήγε ως guest κριτής στο πολωνικό Next Top Model
Δημήτρης Σκουλός NDP PHOTO AGENCY

Ο διάσημος φωτογράφος και κριτής του GNTM 3 βρέθηκε στο αντίστοιχο ριάλιτι της Πολωνίας και φωτογράφισε τα μοντέλα. Τι είπε ο ίδιος.

Ο Δημήτρης Σκουλός, τον οποίο παρακολουθούμε φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά ως κριτή στο GNTM, έχει μια μακρά καριέρα ως φωτογράφος, ενώ είναι διάσημος και στο εξωτερικό.

Ο γνωστός φωτογράφος βρέθηκε πρόσφατα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μπορεί να αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας του Star, αλλά έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Σκουλό.

Μέσα από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι δυο τους αποκάλυψαν πως ο Δημήτρης Σκουλός συμμετείχε και στο πολωνικό Next Top Model, ως guest κριτής.

Το πολωνικό ριάλιτι τον κάλεσε να φωτογραφίσει και να κρίνει τα μοντέλα, ενώ οι φωτογραφίες του ήταν τόσο καλές που τελικά δεν αποχώρησε κανένα μοντέλο και πήγαν όλα στον τελικό.

Την προηγούμενη Τετάρτη ήμουν guest κριτής και έκανα τη φωτογράφηση στο πολωνικό Next top Model. Ήταν πέντε μοντέλα και ήταν να αποχωρήσει κάποιο, αλλά τα πήγαν όλοι πολύ καλά, άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες τους που δεν έφυγε κανένα μοντέλο και όλα πήγαν τελικό”, είπε χαρακτηριστικά ο Σκουλός.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version