Δύσκολο το διαζύγιο του Τσάνινγκ Τέιτουμ με την Τζίνα Ντιούαν

Τσάνινγκ Τέιτουμ και Τζίνα Ντιούαν
Τσάνινγκ Τέιτουμ και Τζίνα Ντιούαν INSTAGRAM

Το διαζύγιο του Τσάνινγκ Τέιτουμ με την Τζίνα Ντιούαν δεν θα είναι περίπατος. Πού διαφωνεί το ζευγάρι

Άσχημη τροπή παίρνει το διαζύγιο του ηθοποιού Τσάνινγκ Τέιτουμ με την χορεύτρια Τζίνα Ντιούαν αφού θα πρέπει να λύσουν τα ζητήματα επιμέλειας του παιδιού τους και πολλά άλλα.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Τζίνα αναστατώθηκε όταν ενημερώθηκε ότι Τσάνινγκ κατέθεσε έγγραφα με τα οποία ζητάει να υπάρξει πρόγραμμα με ποιον θα περνάει τις διακοπές της η 6χρονη κόρη τους Έβερλι, παρότι είχαν συμφωνήσει, όπως ισχυρίζεται η χορεύτρια, οι δύο πρώην σύζυγοι για ολόκληρο το πρόγραμμα της μικρής. Από την πλευρά του Τσάνινγκ πηγές, επιμένουν ότι ο ηθοποιός δεν συμφώνησε για ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα.

Πρόβλημα όμως έχει προκύψει και με την διατροφή. Πηγές της Τζίνα επιμένουν ότι ο Τσάνινγκ δεν συμβάλλει στα έξοδα της μικρής, ενώ ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι υπάρχει ένας κοινός λογαριασμός για τα έξοδα της Έβερλι.

Το άλλο ζήτημα που προέκυψε είναι αυτό της επικοινωνίας. Οι δύο πρώην σύζυγοι είχαν συμφωνήσει ότι όταν το παιδί είναι με τον έναν γονέα θα επικοινωνεί με τον άλλο μέσω FaceTime. Τώρα η πλευρά της Τζίνα ισχυρίζεται ότι όταν το παιδί είναι με τον Τσάνινγκ αυτός δεν επιτρέπει να επικοινωνεί με την μητέρα του μέσω FaceTime.

Και η διαμάχη συνεχίζεται...

SHARE: