Η Ειρήνη Καζαριάν ερμηνεύει Ίψεν σε θεατρική παράσταση

Η Ειρήνη Καζαριάν ερμηνεύει Ίψεν σε θεατρική παράσταση
Ειρήνη Καζαριάν Instagram

Η περσινή νικήτρια του GNTM αποφάσισε να ασχοληθεί και με το θέατρο. Δέχτηκε την πρόταση του Νικόλα Ανδρουλάκη και θα παίξει στην θεατρική παράσταση "Κούκλες" που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η Ειρήνη Καζαριάν έγινε γνωστή ως η μεγάλη νικήτρια του πρώτου GNTM και παρότι όλο αυτό το διάστημα έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους, επιστρέφει στα πράγματα μέσω… θεάτρου!

Η Καζαριάν λαμβάνει μέρος στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση “Κούκλες” που ανεβαίνει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Φουαγιέ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε σκηνοθεσία Νικόλα Ανδρουλάκη.

Πρόκειται για ένα έργο βασισμένο στο “Κουκλόσπιτο” του Χένρικ Ίψεν, που ξεκινά παραστάσεις στις 30 Σεπτεμβρίου. Όπως δήλωσε η Ειρήνη Καζαριάν για την πρώτη της επαφή με το θεατρικό σανίδι, σε πρόσφατη συνέντευξή της:

“Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω θέατρο. Δεν έχω ξανακάνει υποκριτικής, οπότε είναι κάτι καινούργιο για μένα. Την υποκριτική δεν την είχα στο μυαλό μου ποτέ. Ο πατέρας μου, βέβαια, έπαιζε θέατρο, αλλά στο μυαλό μου δεν το είχα, είχα μόνο το μόντελινγκ. Έχω ένα άγχος που με κυριεύει, αλλά θα τα καταφέρω. Τα σχόλια τα έχω συνηθίσει”.

Όσον αφορά στο φετινό GNTM, που έχει ήδη ξεκινήσει, η περσινή νικήτρια του ριάλιτι μόδας ανέφερε: “Έχω δει 2-3 επεισόδια. Εντάξει, είναι κούκλες όλες! Πιστεύω ότι είναι λίγο πιο διαβασμένες φέτος”.

Παράλληλα, για τα 50.000 ευρώ που κέρδισε πέρυσι ως χρηματικό έπαθλο της πρώτης θέσης, δήλωσε πως τα έχει κρατήσει για ειδική ανάγκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα