Εκτός Samano Festival ο Μπαλάφας μετά το παραλήρημα για τις μάσκες και το 5G

Εκτός Samano Festival ο Μπαλάφας μετά το παραλήρημα για τις μάσκες και το 5G
Λεωνίδας Μπαλάφας NDP

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ισχυρίζεται πως η ανάρτηση για τις μάσκες και το 5G του "κόστισε" την θέση στο Samano Festival. Κάνει λόγο για έλλειψη ελευθερίας λόγου και εύχεται "Καλή τύχη".

Τη θέση του στο line-up του Samano Festival στις 13 Σεπτεμβρίου, “κόστισε” στον Λεωνίδα Μπαλάφα η ανάρτηση του αναφορικά με τη χρήση μάσκας και τις κεραίες 5G εν μέσω κορονοϊού, όπως ο ίδιος αναφέρει με ανάρτησή του στα social media.

Ο καλλιτέχνης έκανε λόγο για έλλειψη ελευθερίας του λόγου ενώ εύχεται “Καλή τύχη”.

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στις 21 Αυγούστου είχε αναρτήσει ένα “μανιφέστο” αφιερωμένο στην πανδημία, συνδυάζοντας κάθε πιθανή θεωρία συνωμοσίας.

“Όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήσατε ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G. Καταστρέφετε με τις μάσκες το ανοσοποιητικό των ανθρώπων μεγεθύνοντας το καθημερινό άγχος της επιβίωσης μιας που διαλύετε την οικονομία. Φέρνετε τα εμβόλια μιας εταιρίας εν ονόματι astrazeneca που στις 5 Μαΐου αναφερόταν κι ο Τσιοδρας για τα εμβόλια του Gates. Όταν όλα ενεργοποιηθουν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνιος θα ανθίζει”, είχε γράψει μεταξύ άλλων.

Σε συνέχεια του γεγονότος, ο τραγουδιστής αναφέρει πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η διοίκηση του Samano Festival αποφάσισαν να τον αφήσουν εκτός του φεστιβάλ. Όπως γράφει, “Λόγω της ανάρτησης μου το samano festival κι ο Κουτσοπουλος μολις με ενημέρωσαν ότι με βγάζουν από το festival..Εμένα και άλλους επτά ανθρώπους.,τους μουσικούς μου και τον ηχολήπτη. Ελευθερία του λόγου δεν υφίσταται πια. Άιντε και καλή τύχη μάγκες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα