Έλεν ντε Τζένερις: Η δημόσια απολογία για το τοξικό περιβάλλον στην εκπομπή της

Έλεν ντε Τζένερις: Η δημόσια απολογία για το τοξικό περιβάλλον στην εκπομπή της
Η Έλεν ντε Τζένερις στα βραβεία Γκράμι τον Ιανουάριο του 2020 Matt Sayles/Invision/AP

"Κάναμε τις απαραίτητες αλλαγές και ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο" δήλωσε η δημοφιλής παρουσιάστρια στην πρεμιέρα της 18ης σεζόν της εκπομπής της.

Η Έλεν ντε Τζένερις άνοιξε την Δευτέρα (21/09) τη νέα σεζόν του δημοφιλούς της τοκ σόου ζητώντας συγγνώμη από τους συνεργάτες της, μετά τα δημοσιεύματα σχετικά με ένα τοξικό περιβάλλον εργασίας στο πλατό της, ενώ είπε ότι έγιναν αλλαγές για να ξεκινήσει ένα «νέο κεφάλαιο».

Τρεις κορυφαίοι παραγωγοί του “The Ellen DeGeneres Show” αποχώρησαν από το σόου, ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής Warner Bros. τον Αύγουστο, έπειτα από τη διενέργεια εσωτερικής έρευνας σχετικά με καταγγελίες περί bullying, ρατσισμού και σεξουαλικής ανάρμοστης συμπεριφοράς σε βάρος τους.

«Έμαθα πως συνέβησαν πράγματα εδώ και που δεν θα έπρεπε ποτέ να έχουν συμβεί», είπε η 62χρονη ντε Τζένερις, σε έναν μονόλογο στην πρεμιέρα της εκπομπής του για τη 18η σεζόν.

«Το λαμβάνω αυτό πολύ σοβαρά και θέλω να πω ότι λυπάμαι πάρα πολύ για τους ανθρώπους που επηρεάστηκαν».

«Κάναμε τις απαραίτητες αλλαγές και σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο», συμπλήρωσε.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εβδομάδες αναταραχής στα παρασκήνια υπονόμευσαν το δημόσιο μήνυμα που επιχειρεί να στείλει η εκπομπή, αυτό της ευγένειας και ευτυχίας.

Οι καταγγελίες για ένα εχθρικό εργασιακό περιβάλλον περιλάμβαναν τις επικρίσεις ότι η Ντε Τζένερις είναι κακόβουλος άνθρωπος. Όλα αυτά οδήγησαν σε μια καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία οι χρήστες αξίωναν την αντικατάστασή της αλλά και σε δημόσιες δηλώσεις συμπαράστασης προς το πρόσωπο της ηθοποιού από την Κέιτ Πέρι, τον Άλεκ Μπόλντγουιν και τον Άστον Κούτσερ.

Η Ντε Τζένερις, που είναι ομοφυλόφιλη, αστειεύτηκε λέγοντας πως είναι καλή ηθοποιός διότι έχει υποδυθεί στρέιτ γυναίκες. «Όμως, δεν πιστεύω ότι είμαι τόσο καλή που θα ερχόμουν εδώ κάθε ημέρα για 17 χρόνια και να σας κοροϊδεύω», είπε αναφερόμενη στη φήμη περί ευγένειας.

«Είμαι το πρόσωπο που βλέπετε στην τηλεόραση». «Είμαι επίσης πολλά άλλα πράγματα. Κάποιες φορές λυπάμαι, τρελαίνομαι, αγχώνομαι, αγανακτώ, είμαι ανυπόμονη. Και τα δουλεύω όλα αυτά», κατέληξε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version