Ένοχος για παιδική πορνογραφία δήλωσε πρώην αστέρας του Glee

Ένοχος για παιδική πορνογραφία δήλωσε πρώην αστέρας του Glee
Former "Glee" actor Mark Salling, center, arrives at federal court in Los Angeles on Monday, Dec. 18, 2017. Salling has pleaded guilty to possession of child pornography. (AP Photo/Reed Saxon) Apimages

Αντιμέτωπος με επτά χρόνια φυλάκιση ο Mark Salling μετά την διακήρυξη της ενοχής του ενώπιον του δικαστηρίου

Ένοχος δήλωσε ο ηθοποιός Mark Salling, στη δίκη εις βάρος του με την κατηγορία της κατοχής παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η ενέργεια αυτή έρχεται έπειτα από συμφωνία των συνηγόρων με τις αρχές για ηπιότερη αντιμετώπιση του πρώην πρωταγωνιστή της σειράς Glee. Το κατηγορητήριο θέλει τον Αμερικανό να συλλαμβάνεται έχοντας στην κατοχή του 50.000 φωτογραφίες 600 βίντεο με υλικό που δείχνει σεξουαλική κακοποίηση μικρών παιδιών.

Αρχικά ο Sullivan αντιμετώπιζε ποινή ως και 20 ετών, όμως όπως όλα δείχνουν αναμένεται να εκτίσει κάθειρξη επτά ετών με 20ετή αναστολή.

Το Δεκέμβριο του 2015, ο Mark Salling συνελήφθη στο σπίτι του στο Λος Άντζελες ως ύποπτος για κατοχή χιλιάδων βίντεο και φωτογραφιών παιδικής πορνογραφίας. Σε έρευνα των αρχών εντοπίστηκε στην κατοχή του στικ-USB, με περισσότερες των 4.000 φωτογραφιών με παράνομο περιεχόμενο και άλλες 50.000 στον προσωπικό του υπολογιστή.

Τον Οκτώβριο, ο Mark Sullivan απασχόλησε και πάλι τα ΜΜΕ, πριν καν ξεκινήσει η δίκη, καθώς ειδήσεις τον ήθελαν να επιχειρεί να θέσει τέλος στη ζωή του.

AP Photo/Reed Saxon

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα