Εντυπωσίασε η Σταρ Ελλάς στην AthensXclusive

H Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού
H Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού ATHENS XCLUSIVE

Η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού έκανε πασαρέλα με δημιουργίες του Τάσου Μητρόπουλου και του οίκου KathyHeyndels

Εντυπωσίασε με την λαμπερή παρουσία της στην AthensXclusiveDesignersWeek η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού. Ο παλμός της μόδας χτύπησε στο Ζάππειο Μέγαρο που έβαλε τα καλά του για να υποδεχτεί τους καταξιωμένους ‘Ελληνες σχεδιαστές που παρουσίασαν τις προτάσεις τους και τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν.

Εντυπωσίασε με την λαμπερή παρουσία της στην Athens Xclusive Designers Week η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού
Εντυπωσίασε με την λαμπερή παρουσία της στην Athens Xclusive Designers Week η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού ATHENS XCLUSIVE

Η 21χρονη καλλονή έκανε πασαρέλα με δημιουργίες του Τάσου Μητρόπουλου και του οίκου KathyHeyndels και μάγεψε τους παραβρισκόμενους με τον αέρινο βηματισμό και το διεισδυτικό βλέμμα της.

Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη με την διοργάνωση στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά αλλά και τις εμπνευσμένες δημιουργίες των σχεδιαστών, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στα girlyboho φορέματα του Τάσου Μητρόπουλου και τα κλασσικά βραδινά φορέματα του οίκου KathyHeyndels.

Η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού με τον Μιχάλη Ζαμπίδη
Η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού με τον Μιχάλη Ζαμπίδη ATHENS XCLUSIVE

Η Μαρία που κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 2017, έχει ξεχωρίσει για την εντυπωσιακή ομορφιά και τη φινέτσα της, κάτι που έχει αναγνωριστεί και διεθνώς.

Η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού με τον Μιχάλη Ζαμπίδη
Η Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού με τον Μιχάλη Ζαμπίδη ATHENS XCLUSIVE

Η όμορφη Αιγιώτισσα έχει δεχτεί προτάσεις από τηλεοπτικές εκπομπές για συμμετοχή σε καινούριες παραγωγές αλλά ακόμη τα σχέδια της δεν είναι ανακοινώσιμα.

SHARE:

24Media Network