Εβελίνα Παπούλια: Θα με δείτε στη δίκη Φιλιππίδη την Παρασκευή

Η Εβελίνα Παπούλια στη σειρά "Ήλιος"
Η Εβελίνα Παπούλια στη σειρά "Ήλιος" ΑΝΤ1

Την απόφασή της να εμφανιστεί ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που ξεκινά την Παρασκευή γνωστοποίησε η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια.

Η Εβελίνα Παπούλια πρόκειται να είναι μεταξύ των τεσσάρων προσώπων τα οποία θα βρεθούν ως μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, που ξεκινά την Παρασκευή ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Όπως επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η Κάτια Δανδουλάκη, η Χρύσα Παππά, η Λένα Δροσάκη είναι οι υπόλοιπες τρεις μάρτυρες κατηγορίας του Πέτρου Φιλιππίδη.

"Όλα στον τόπο και στον χρόνο τους. Η δική μου περίπτωση είναι λίγο ιδιόμορφη, θα με δείτε την Παρασκευή στο δικαστήριο αλλά δεν θα σας μιλήσω", δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Super Katerina του Alpha, όταν της ζητήθηκε να επιβεβαιώσει αν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι από τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του ηθοποιού, τελικά του ασκήθηκε δίωξη για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό κατα συρροή που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

Κατά την κατηγορία, σε δύο από τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε το καμαρίνι του για να προβεί σε ασελγείς πράξεις.

Οι καταγγελίες

Οι αναφορές των γυναικών που έφεραν τον Πέτρο Φιλιππίδη αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη είναι τρεις. Η πρώτη αφορά καταγγελία βιασμού, η οποία φέρεται να έλαβε χώρα το 2008. Σ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει καταθέσει ότι συναντήθηκε με τον ηθοποιό στο θέατρο “Ήβη” για μία επαγγελματική συνεργασία, ωστόσο ο τελευταίος εμφανίζεται να της επιτέθηκε και παρά τις προσπάθειες της να αμυνθεί, τελικά δεν τα κατάφερε. Η ίδια αρχικά κατέθεσε ότι πρόκειται για μία υπόθεση απόπειρας βιασμού, αλλά ο εισαγγελικός λειτουργός αναβάθμισε το αδίκημα σε τετελεσμένη πράξη, καθώς οι περιγραφές τείνουν περισσότερο στη διάπραξη του αδικήματος του βιασμού, ακόμη κι αν δεν έλαβε χώρα αυτή καθαυτή η σεξουαλική πράξη.

Με χρόνο τέλεσης το 2010 και το 2014, φέρονται να είναι οι δύο απόπειρες βιασμού που έχει αποδοθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη. Συγκεκριμένα, η πρώτη καταγγέλουσα υποστήριξε ότι πήγε στο καμαρίνι του και επαγγελματικούς λόγους -να συζητήσουν για ένα ρόλο- και όταν ο κωμικός της επιτέθηκε, εκείνη διέφυγε.

Η δεύτερη γυναίκα έχει καταθέσει -κατά πληροφορίες- ότι συναντήθηκε με τον ηθοποιό σε μία καφετέρια προκειμένου να συζητήσουν για επαγγελματικό ζήτημα και στη συνέχεια, εκείνος προσφέρθηκε να την πάει σπίτι της.

Η καταγγέλουσα δέχθηκε, αλλά όταν μπήκαν στο αυτοκίνητο του, εκείνος -σύμφωνα με την ίδια- δεν την μετέφερε σπίτι της, αλλά σε ένα στενό στο Ψυχικό, όπου επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά, χωρίς να τα καταφέρει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δίκη Φιλιππίδη, Πέτρος Φιλιππίδης, Δικαιοσύνη
SHARE:

24Media Network