Ράπερ FY: “Όπου και να εμφανιστώ μου πετάνε εσώρουχα”

Ράπερ FY: “Όπου και να εμφανιστώ μου πετάνε εσώρουχα”
FY NDP

Ο ράπερ FY αποκάλυψε τις πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί. "Οι θαυμάστριες μαθαίνουν που μένω", δήλωσε γελώντας.

Τον ράπερ FY, μιμήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar, ο Λάμπης Λιβιεράτος και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ο FY μίλησε με αφορμή την χθεσινή εμφάνιση του Λιβιεράτου μίλησε στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε τις πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί.

“Δεν μίλησα με τον Λάμπη Λιβιεράτο. Οι φίλοι μου μου είπαν ότι θα με μιμηθεί και ανυπομονώ να το δω. Αν μου αρέσει θα του στείλω μήνυμα, αλλιώς όχι”, δήλωσε ο ράπερ FY.

Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε ποια είναι η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχτεί απάντησε “Συνήθως όταν με κάποιο τρόπο μαθαίνουν που μένω σκάνε από κάτω και κάνουν χαμό. Όπου και να πάω πετάνε σουτιέν, σε μαγαζιά, σε κλαμπ, σε φεστιβάλ, σε συναυλίες.

Σε ένα live που είχαμε κάνει όλοι μαζί έχει τύχει να πετάξουν πάνω από χιλιάρικο. Και στην Αμερική κάτι φιλαράκια μου που ήθελαν να με τιμήσουν πετάγανε δολάρια”, παραδέχτηκε ο ράπερ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα