Γιάννης Κότσιρας: Δεν ακούω τραγούδια μου, με βαριέμαι αφόρητα

Γιάννης Κότσιρας: Δεν ακούω τραγούδια μου, με βαριέμαι αφόρητα
Ο Γιάννης Κότσιρας glomex

Ο Γιάννης Κότσιρας μίλησε για την περίοδο της κατάθλιψης, για την αυστηρότητα που δείχνει η γυναίκα του στη δουλειά του, ενώ αποκάλυψε πως δεν ακούει τα τραγούδια του.

Ο Γιάννης Κότσιρας βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (15/6) στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος». Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή μετά την καραντίνα, για την ανάγκη που τον οδήγησε να γράψει ένα τραγούδι με κοινωνικό στίχο, όπως το «Κοίτα γύρω», αλλά και για τους λόγους που τον έκαναν να φοβάται να βγει από το σπίτι.

Ακόμη, ο ίδιος μίλησε για την περίοδο της κατάθλιψης που έχει περάσει, για την αυστηρότητα που δείχνει η γυναίκα του στη δουλειά του, ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν ακούει τραγούδια του στο σπίτι, καθώς, όπως τόνισε, “βαριέται”.

“Δεν είμαι φαν του εαυτού μου, δε με ακούω εγώ στο σπίτι, με βαριέμαι αφόρητα. Η γυναίκα μου είναι φαν του χαρακτήρα μου, είναι πάρα πολύ αυστηρή μαζί μου. Μου τη λέει κανονικά όταν δεν της αρέσει κάτι. Όταν κάτι δεν της αρέσει, δεν έχει καθωσπρεπισμούς. Μου λέει ‘αυτό είναι μάπα, γεια σου'”.

Σχετικά με πώς βίωσε την καραντίνα, κατά διάρκεια της οποίας έχασε την αγαπημένη του μητέρα δήλωσε:

“Δεν την πένθησα όπως θα ήθελα. Οι αιτίες είναι δύο. Η βασική αιτία ήταν ότι ήμασταν τέσσερις άνθρωποι όλα σε πολύ κλειστό κύκλο ενώ ήταν τρομερά κοινωνικός άνθρωπος. Και είχα την τύχη να έχω δύο μωρά παιδιά που έτσι κι αλλιώς δεν σ’ αφήνουν να πενθήσεις”.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε ακόμη στη σχέση του με την επιτυχία και εξήγησε πώς τη διαχειρίστηκε, υποστηρίζοντας πως υπήρξαν περίοδοι της ζωής του που βίωνε αγοραφοβία και δεν έβγαινε από το σπίτι, ενώ αποκάλυψε πως πέρασε και κατάθλιψη, τονίζοντας πως η ανάγκη του να τα κάνει όλα τέλεια, του έκανε κακό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα