Γιώργος Καράβας: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη γυναίκα του

Γιώργος Καράβας: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη γυναίκα του
Ο Γιώργος Καράβας

Ο coach του GNTM μίλησε για τη γυναίκα του Ραφαέλα, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο που συνδυάζει τη δουλειά με οικογένεια

Καλεσμένος στην εκπομπή “Η φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε ο νέος coach του GNTM και μοντέλο, Γιώργος Καράβας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία του με τη γυναίκα του και για το πώς διαχειρίζεται τις δυσκολίες, τώρα μάλιστα που ο χρόνος του είναι πιεσμένος.

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε για τη γυναίκα του, Ραφαέλα Ψαρρού, αναφέροντας:

“Αν δεν ήταν η Ραφαέλα δίπλα μου δεν θα μπορούσα να κάνω όλη αυτή την καριέρα. Με τη Ραφαέλα γνωριστήκαμε τυχαία. Δεν είχαμε κοινές παρέες. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Μου άρεσαν τα πόδια της. Με έναν διακριτικό τρόπο της έδωσα το τηλέφωνο μου και της ζήτησα να βρεθούμε.”, τόνισε το μοντέλο.

Ενώ συνέχισε: “Άργησε να με πάρει τηλέφωνο, περίπου μετά από μια εβδομάδα. Βρεθήκαμε ξανά στο ίδιο μαγαζί. Δεν της ανέφερα τη δουλειά μου στο εξωτερικό. Μετά από δύο μήνες της συζήτησα να συγκατοικήσουμε και μετά από ένα χρόνο της ζήτησα να παντρευτούμε. Την ήθελα για μητέρα των παιδιών μου. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά. Έχουμε τον Φίλιππο που είναι 7 ετών και η Καλλιόπη είναι 5 ετών”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα