Γιώργος Λασκαρίδης - Λότους: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους

Γιώργος Λασκαρίδης - Λότους
Γιώργος Λασκαρίδης - Λότους INSTAGRAM

Ο πρώην παίκτης του masterChef και η αγαπημένη του ανακοίνωσαν σε ποιο μέρος της Ελλάδας θα γίνει ο επικείμενος γάμος τους. Η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους.

Ο πρώην παίκτης του "MasterChef", Γιώργος Λασκαρίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #not. Ο σεφ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ζωή του μετά την συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής, στα νέα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και στη σύντροφό του, Λότους.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο "MasterChef" δήλωσε "Αρχικά να αναφέρω ότι όλα τα παιδιά στο παιχνίδι ήμασταν έντονοι χαρακτήρες, δεν ήμουν μόνο εγώ. Η αλήθεια είναι ότι το απολαύσαμε πολύ παραπάνω από ότι φάνηκε μέσα στο σπίτι. Δεν το είχα ζήσει για να ξέρω πόσο ριάλιτι μπορεί να είναι, παρόλα αυτά μετά που βγήκα έξω κι είδα τα επεισόδια και τι συνέβαινε, νιώθω ευχαριστημένος για το πως προβλήθηκα στο παιχνίδι".

Ενώ για τα επαγγελματικά του απέφυγε να επιβεβαιώσει αν θα μαγειρεύει στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, "Dot", δηλώνοντας ότι αυτήν την περίοδο ετοιμάζει έναν πιλότο για μία τηλεοπτική εκπομπή που θα συνδυάζει μαγειρική αλλά και ταξίδια.

Όσο για τη γνωριμία του με τη Λότους, ο Γιώργος δήλωσε: "Γνωριστήκαμε στο Άμστερνταμ. Μου έκανε αυτή το 'καμάκι'. Ήταν τα γενέθλιά μου 19 Απριλίου. Θα ερχόταν ένας φίλος μου στο Άμστερνταμ που είχα να τον δω έξι χρόνια και είχε γνωρίσει τη Λότους και μία φίλη της που ήρθαν μαζί".

Και ενώ ο γνωστός σεφ μιλούσε για τη γνωριμία τους, η Λότους βγήκε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής. Οι δυο τους μίλησαν για τον επικείμενο γάμο τους, με τη Λότους να αποκαλύπτει: "Είμαι με πολύ χαρούμενη που θα παντρευτούμε του χρόνου. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα πού θα παντρευτούμε. Στην Κρήτη θα γίνει ο γάμος, όμως δεν έχω πάει ακόμη για να δούμε μέρη".

Δείτε την έκπληξη της Λότους στο Γιώργο από το 6:45 του παρακάτω βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Master Chef
SHARE: