Γιώργος Μαυρίδης για Μεξικό: Έλεγαν ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά, είχα τρελαθεί

Γιώργος Μαυρίδης για Μεξικό: Έλεγαν ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά, είχα τρελαθεί
Ο Γιώργος Μαυρίδης στη "Φωλιά των ΚουΚου"

Ο Γιώργος Μαυρίδης περιγράφει όσα βίωσε στο περιπετειώδες ταξίδι του στη Μεξικό αλλά και τα αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν.

Για την περιπέτεια που είχε πριν λίγους μήνες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Μεξικό για τις ανάγκες των γυρισμάτων της τηλεοπτικής εκπομπής «Into the Skin», για την κράτησή του αλλά και για την παραφιλολογία που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (23/6) στην πρωινή εκπομπή του Star “Στη Φωλιά των ΚουΚου” και περιέγραψε καρέ καρέ όσα έζησε μαζί με τους συνεργάτες του στο Μεξικό, όταν βρέθηκε εκεί για τις ανάγκες των γυρισμάτων της τηλεοπτικής εκπομπής «Into the Skin».

“Στο Μεξικό έπρεπε να έχουμε δηλώσει ένα ξενοδοχείο, το οποίο εμείς δεν είχαμε κάνει γιατί μέναμε σε έναν πολύ φίλο μου Μεξικάνο, τους έδωσα τα στοιχεία του φίλου μου αλλά δεν τα δέχθηκαν. Είναι περίεργη η κατάσταση, ας μην αναλύουμε ξανά τα ίδια. Δεν μας άφησαν, χάσαμε και εκεί λεφτά και γυρίσαμε πίσω” δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης και πρόσθεσε στη συνέχεια: “Στο Μεξικό ήταν πολύ αυστηρά τα πράγματα, πήραμε ο καθένας από ένα τηλέφωνο μετά από πολλές ώρες. Αυτό που με πείραξε εκείνη τη στιγμή ήταν ότι δεν μπόρεσα καν να μιλήσω με τη μάνα μου. Μίλησα μόνο με τον ταξιδιωτικό μου πράκτορα, που μου κλείνει τα εισιτήρια. Του είπα τι έγινε και του ζήτησα να μην χάσω και τα επόμενα επεισόδια που θα γύριζαμε. Από εκεί άρχισε να συζητιέται στο τουριστικό γραφείο, δόθηκε μια πληροφορία σε έναν δημοσιογράφο και κατέληξε μέχρι το ότι εγώ πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό. Απίστευτα πράγματα, δεν είναι αστείο αυτό. Κατεβαίνω από το αεροπλάνο, ανοίγω το κινητό χωρίς να έχω ιδέα τι γίνεται και έπαθα εγκεφαλικό. Λέω, τι να σώσω; Κατέβηκα και είχα τρελαθεί, δεν το πίστευα. Εγώ δεν καπνίζω καν, τώρα καμία σχέση και λέγανε τα χίλια μύρια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα