Γιώργος Περρής: “Είμαι γκέι, ανακουφισμένος και χαρούμενος”

Γιώργος Περρής: “Είμαι γκέι, ανακουφισμένος και χαρούμενος”
Γιώργος Περρής ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ / PAPADAKIS PRESS

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Περρής μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του, αναφέροντας πως αισθάνεται υπερήφανος που βρήκε το θάρρος να το πει δημόσια.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο People.com ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Περρής, ο οποίος εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, πως είναι ομοφυλόφιλος και πως αισθάνεται χαρούμενος που μπορεί πια να το δηλώσει ανοιχτά.

«Είμαι ανακουφισμένος, είμαι χαρούμενος και είμαι περήφανος για τον εαυτό μου που μπορώ να το κάνω αυτό», δήλωσε ο Γιώργος Περρής, αποκαλύπτοντας πως το ήξερε από μικρή ηλικία, αλλά η εποχή τότε δυσκόλευε τα πράγματα, ενώ ανέφερε ότι τον ενέπνευσε στο να αποδεχτεί τον εαυτό του ο Τζορτζ Μάικλ.

«Μεγάλωσα σε μια κοινωνία που δεν υπήρχε τρόπος να δεις την κανονικότητα μιας ομοφυλοφιλικής σχέσης. Δεν ήταν στην τηλεόραση, δεν υπήρχε στα ΜΜΕ, δεν αποτέλεσε μέρος οποιασδήποτε συζήτησης. Η πρώτη μου εμπειρία με ένα δημόσιο πρόσωπο που έκανε coming out ήταν ο Τζορτζ Μάικλ. Ήμουν 15 χρονών εκείνη την εποχή και για μένα, αυτό ήταν σαν αποκάλυψη γιατί ποτέ δεν είχα καν σκεφτεί ότι ήταν δυνατό. Δεν ήξερα ότι μπορείς να έχεις έναν σούπερ σταρ που ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος και απίστευτος καλλιτέχνης και ένας όμορφος άντρας και τα πάντα και ήταν ομοφυλόφιλος και ζούσε μια κανονική ζωή. Μου πήρε χρόνο να το αποδεχτώ, υπήρξαν αντιδράσεις αλλά όλοι ήταν εντάξει και το αποδέχτηκαν», είπε.

Όπως ανέφερε ο τραγουδιστής, ποτέ δεν το έκρυβε στην ιδιωτική του ζωή, αλλά δεν είχε το θάρρος να μιλήσει για αυτό δημόσια.

«Παρόλο που στην ιδιωτική μου ζωή δεν κρυβόμουν πια καθόλου, ως τραγουδιστής, ως δημόσιο πρόσωπο, είχε ένα κόστος για μένα, επειδή υπήρχε ένα κομμάτι μου που ήθελε να μιλήσει για αυτό. Πολλοί άνθρωποι μου έλεγαν: “Δεν πρέπει να βγεις”, “Δεν πρέπει να μιλάς για αυτό δημόσια”, “Θα καταστρέψεις την καριέρα σου”».

«Αισθάνομαι την ευθύνη ως καλλιτέχνης να είμαι όσο πιο ειλικρινής και αληθινός μπορώ, και να το μοιραστώ με το κοινό μου. Υπάρχει διαφορά μεταξύ ιδιωτικότητας και μυστικότητας. Δεν είμαι μυστικοπαθής. Ποτέ δεν έχω κρυφτεί ή προσποιηθεί ποτέ ότι είμαι κάποιος άλλος. Έτσι είμαι σίγουρος ότι, το ότι είμαι γκέι, δεν θα τους σοκάρει. Νιώθω ότι με τους θαυμαστές μου ήρθαμε ένα βήμα πιο κοντά. Θα έχουν την πλήρη εικόνα του ποιος είμαι, ελεύθερος και εντελώς ανοιχτός», συμπλήρωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Περρή:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα