GNTM – Η Εύη αποκαλύπτει το τέλος της φιλίας της με την Μέγκι: Τελικά δεν ταιριάζουμε

GNTM – Η Εύη αποκαλύπτει το τέλος της φιλίας της με την Μέγκι: Τελικά δεν ταιριάζουμε

Η Εύη Ιωαννίδου του GNTM μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις της, αλλά και για τη Μέγκι, λέγοντας πως δεν κάνουν παρέα πια εκτός παιχνιδιού.

Η Εύη Ιωαννίδου, μία από τις παίκτριες του GNTM, βρίσκεται πια εκτός σπιτιού.

Γνωρίζουμε ότι δεν βρίσκεται πια στο παιχνίδι εδώ και κάποιο διάστημα και εικάζουμε ότι τα γυρίσματα του παιχνιδιού έχουν τελειώσει, καθώς υπάρχουν φήμες πως όλα τα κορίτσια είναι έξω από το σπίτι του GNTM. Επίσης, λέγεται πως ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 19 Δεκεμβρίου και ότι έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί, ενώ το τελευταίο μισάωρο θα μεταδοθεί live.

Σε μία από τις πρόσφατες εξόδους της μίλησε στην κάμερα του Happy Day και έκανε πολλές αποκαλύψεις, τις οποίες σίγουρα δεν περιμέναμε. Αρχικά, μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή, λέγοντας πως έχει κάνει μόνο μία σχέση στη ζωή της και πως, μάλλον, οι άντρες τη φοβούνται για κάποιο λόγο.

“Είμαι ελεύθερη. Γενικότερα στη ζωή μου κάνω σχέσεις λίγες φορές. Έχω κάνει μόνο μία θα έλεγα. Από τα 18 μου. Ενάμιση χρόνο. Με φοβούνται λίγο. Ούτε τακούνια φοράω όταν βγαίνω έξω, να μη φαίνομαι ψηλή και τρομάζουν. Δεν ξέρω τι γίνεται.”

Επίσης, μίλησε για τη Μέγκι και τους άφησε όλους άφωνους, καθώς είπε πως δεν κάνουν παρέα πια. Δεν αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα αυτό, αλλά φάνηκε από τον τρόπο της πως, μάλλον, κάτι έχει συμβεί μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για το αν κάνουν παρέα και απάντησε το εξής:

“Με τη Μέγκι δεν κάνω παρέα έξω απ’ το παιχνίδι, τελικά κατάλαβα ότι δεν ταιριάζουμε. Με τη Μικαέλα κάνω.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα