Good Job Nicky: “Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του Γιάννη Πάριου”

Good Job Nicky: “Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του Γιάννη Πάριου”
Ο Good Job Nicky glomex

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μίλησε για τον σπουδαίο πατέρα του, για τη μουσική του καριέρα, τα όνειρά του, ενώ αποκάλυψε πώς προέκυψε του ψευδώνυμό του.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο τραγουδιστής Good Job Nicky, το βράδυ της Πέμπτης 18/3 στο “The 2night Show”. Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μίλησε για τον σπουδαίο πατέρα του, για τη μουσική του καριέρα, τα όνειρά του, ενώ αναφέρθηκε στο πόσο δεμένη είναι η οικογένειά του.

Ακόμη, μίλησε για το πώς προέκυψε το ψευδώνυμό του, ενώ αποκάλυψε το λόγο που έκρυβε από όλους ότι ασχολείται με του τραγούδι.

“Έκρυβα ότι είμαι τραγουδιστής από όλους, μέχρι να γίνω ώριμος μουσικά, δεν το ήξερε κανένας. Ούτε ο Γιάννης Πάριος, μόνο η μητέρα μου το ήξερε. Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Δε θα με ενοχλήσει να πει κάποιος ‘είναι ο γιός του Πάριου’. Είναι τιμητικό που ο κόσμος αναγνωρίζει ότι έχω το γονίδιο, αλλά ακολουθώ τον δικό μου δρόμο“, τόνισε.

“Με λένε Νικόλα. Πριν μου δώσει κάποιος λουλούδια ήθελα να δώσω πρώτος στον εαυτό μου το ‘μπράβο’, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι ίσως κάνω καλή δουλειά. Με αγαπάω έτσι”, είπε για το πώς προέκυψε το ψευδώνυμό του.

“Η αναγνωρισιμότητα είναι το μόνο πράγμα που ξέρουμε όσον αφορά το πως μεγαλώσαμε, άρα δεν είχα άλλο μέτρο σύγκρισης έτσι ώστε να πω ότι με ενοχλούσε αυτό. Όλα καλά ήταν. Και οι συμμαθητές μου φερόντουσαν κανονικότατα. Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι σαν γιο του Πάριου ή της Αλιμπέρτη”, ανέφερε.

“Νιώθω ότι οι γονείς μου, με τον τρόπο που μας ανέθρεψαν, έβγαλαν τέσσερις πολύ δυνατές προσωπικότητες, ώστε να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και να μην χρειαστεί να με επισκιάσει κανένα όνομα. Ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας που θαυμάζω και εγώ καλλιτεχνικά”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα