Η Άιρλαντ Μπάλντουιν έκανε λίφτινγκ στα 26 της - Θύελλα αντιδράσεων στα social media

Άιρλαντ Μπάλντουιν
Άιρλαντ Μπάλντουιν INSTAGRAM / @IRELANDBASINGERBALDWIN

Η 26χρονη κόρη του Άλεκ Μπάλντουιν δέχτηκε επικρίσεις για την απόφασή της να κάνει λίφτινγκ σε τόσο μικρή ηλικία. Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια και ο λόγος που έκανε την αισθητική επέμβαση.

Πλήθος αρνητικών σχολίων και επικρίσεων δέχτηκε η 26χρονη κόρη των διάσημων ηθοποιών Άλεκ Μπάλντουιν και Κιμ Μπάσιντζερ, Άιρλαντ Μπόλντουιν, μετά την αποκάλυψη ότι έκανε λίφτινγκ στο πρόσωπό της.

Η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της με επιδέσμους στο πρόσωπο και τότε ξεκίνησε ένας καταιγισμός αρνητικών μηνυμάτων στα social media, για το γεγονός ότι προχώρησε σε πλαστική επέμβαση σε τόσο μικρή ηλικία.

ADVERTISING

Μάλιστα, σε μία από τις αναρτήσεις της, πόζαρε δίπλα στην 29χρονη ξαδέλφη της Αλάια Μπόλντουιν, η οποία ήταν επίσης με επιδέσμους, καθώς έκαναν και οι δύο την ίδια αισθητική επέμβαση. Φέρει την ονομασία Facetite και αφορά την εξάλειψη των λιποκυττάρων στο πρόσωπο.

Άιρλαντ Μπάλντουιν: Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια

Η Άιρλαντ Μπάλντουιν αποφάσισε να απαντήσει στις επικρίσεις που δέχτηκε, με ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο εξήγησε τι ακριβώς έκανε στο πρόσωπό της και για ποιο λόγο.

"Πρέπει να διαλέξετε. Είτε θα θυμώνετε με ανθρώπους που δεν είναι ανοιχτοί σχετικά με επεμβάσεις που έκαναν ή θα εξοργίζεστε με εκείνους που το κάνουν. Δεν μπορείς να έχεις και τα δύο. Εγώ επιλέγω να είμαι ανοιχτή σε τέτοια πράγματα, γιατί δεν θέλω να παραπλανώ", είπε αρχικά η 26χρονη, σημειώνοντας πως γι' αυτό και δεν χρησιμοποιεί φίλτρα στα social media.

"Δεν είναι δουλειά κανενός, αλλά θα εξηγήσω γιατί με ακολουθούν πολλές νέες κοπέλες. Η επέμβαση που έκανε ονομάζεται Facetite. Δεν χρειάζεται μαχαίρι, ούτε αναισθησία. Καμία σχέση. Ο λόγος που το έκανα ήταν επειδή είχα αυτό το πολύ επίμονο λίπος και επιπλέον δέρμα στο πρόσωπό μου. Όσο παίρνω βάρος και μεγαλώνω, δεν έχει φύγει καθόλου. Γίνεται όλο και χειρότερο", πρόσθεσε, τονίζοντας πως είναι ενήλικη και επέλεξε την την ελάχιστα επεμβατική επιλογή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άλεκ Μπάλντουιν, Social Media, Instagram
SHARE:

24Media Network