Η Αλεξάνδρα Παντελάκη “πρόδωσε” την αποχώρησή της από τις “Άγριες Μέλισσες”

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη “πρόδωσε” την αποχώρησή της από τις “Άγριες Μέλισσες”
Η Αλεξάνδρα Παντελάκη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ΑΝΤ1

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε με μεγάλο ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη για τη συμμετοχή της στις "Άγριες Μέλισσες" και τον ρόλο της Φωτεινής.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2nigh show” ήταν την Πέμπτη (05/11) η Αλεξάνδρα Παντελάκη, η οποία μίλησε για το θέατρο, την τηλεόραση και τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που υποδύεται στη σειρά την Φωτεινή, τη συγκρατούμενη της Λενιώς στη φυλακή, μίλησε με ευγνωμοσύνη και μεγάλη αγάπη για αυτή τη δουλειά και περιέγραψε πώς προέκυψε ο ρόλος της.

“Κάνω 40 χρόνια θέατρο, αλλά αυτό ήταν… Τι να πω… Ίσως τον αγάπησα πάρα πολύ τον ρόλο, ήταν οι συνθήκες τέτοιες, είναι η χημεία με την Μαρία Κίτσου που δένει πάρα πολύ, είναι το όλο κλίμα, είναι το σενάριο που είναι καταπληκτικό. Πάντως κάτι έχει το οποίο το αγαπώ πάρα πολύ. Θα λυπηθώ πάρα πολύ την ημέρα που δεν θα έχω γύρισμα”, δήλωσε η ηθοποιός.

Μέσα στην καραντίνα που ήμασταν όλοι άνεργοι και την θεωρούσαμε μια χαμένη χρονιά, ξαφνικά άνοιξαν οι ουρανοί και μου τηλεφώνησε ο Λευτέρης Χαρίτος από τις “Άγριες Μέλισσες”. Στο μεταξύ, εγώ τις έβλεπα και ήμουν φαν της σειράς και έλεγα “Τι τυχεροί αυτοί που παίζουν εκεί”. Κόντεψε να μου πέσει το ακουστικό από το χέρι! Και δεν φτάνει αυτό, αλλά μου τηλεφώνησε λίγες μέρες μετά και ο Μαρκουλάκης για να μου πει πως θα είμαι και στο “Τρίτο Στεφάνι”. Ο Θεός μου έκανε δύο δώρα”, ανέφερε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Όσο για το πώς κατάφερε να προσεγγίσει τον ρόλο της φυλακισμένης, είπε: “Τα γυρίσματα γίνονται στο Δρομοκαϊτειο, στα εγκαταλελειμμένα κτίρια και στα κελιά των παλιών τροφίμων. Από την πρώτη μέρα που μπήκα, φόρεσα τα ρούχα, μου έβαψαν άσπρα τα μαλλιά… Περπάτησα στα κελιά πολύ, ξάπλωσα στο κρεβάτι, αφέθηκα να νιώσω πώς είναι να είναι κλεισμένη μια γυναίκα για 10 χρόνια εκεί μέσα. Είναι τόσο φορτισμένος ο χώρος που αφέθηκα”.

Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός “πρόδωσε” την αποχώρησή της από τη σειρά, λέγοντας πως δεν θα μείνει για πολύ στη φυλακή, ενώ αναφέρθηκε και στον ευτυχισμένο γάμο της με τον ζωγράφο Τάκη Τζίφα σε ηλικία 48 ετών και αποκάλυψε την ευτυχία που νιώθει στο πλευρό του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα