Η Χριστίνα Κολέτσα σε σέξι πόζες topless και αγκαλιές με τον Δεγαμινιώτη

Η Χριστίνα Κολέτσα σε σέξι πόζες topless και αγκαλιές με τον Δεγαμινιώτη
Χριστίνα Κολέτσα Instagram

Η σέξι τραγουδίστρια απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον αγαπημένο της. Η topless φωτογραφία μπροστά από την πισίνα και το καρέ με τον σύντροφό της, Δημήτρη Δεγαμινιώτη.

Η γνωστή τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα απολαμβάνει αυτή την περίοδο τις καλοκαιρινές της διακοπές και περνάει όμορφες στιγμές κάνοντας μπάνια σε παραλίες και πισίνες, ανακαλύπτοντας νέα μέρη και χαλαρώνοντας.

Η ίδια μοιράστηκε πολλές από τις στιγμές των διακοπών της με τους ακόλουθούς της στο Instagram, ωστόσο, ένα από αυτά τα στιγμιότυπα τρέλανε τους followers της και απέσπασε χιλιάδες likes.

Στο καρέ που δημοσίευσε, η τραγουδίστρια κάθεται στην άκρη της πισίνας, φορώντας μόνο το κάτω μέρος από το μαγιό της και έχοντας δίπλα της ένα δροσιστικό κοκτέιλ.

Η Χριστίνα συνόδευσε τη φωτογραφία με τα λόγια “Be so completely yourself that everyone else feels safe to be themselves too”, θέλοντας να ενθαρρύνει τους ακόλουθούς της να είναι ο εαυτός τους.

Φαίνεται πως η γνωστή τραγουδίστρια περνάει τις διακοπές της μαζί με τον αγαπημένο της, τον Δημήτρη Δεγαμινιώτη, αφού πέρα από την topless φωτογραφία, δημοσίευσε μία ακόμη όπου ξαπλώνει στην αγκαλιά του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα