Η επική ατάκα της Έλενας Ακρίτα για τον Τομ Χανκς και οι αντιδράσεις

Η επική ατάκα της Έλενας Ακρίτα για τον Τομ Χανκς και οι αντιδράσεις
Έλενα Ακρίτα, Τομ Χανκς Facebook - Elena Akrita, AP

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε σκωπτικά την τιμητική πολιτογράφηση του Τομ Χανκς. Η προηγούμενη "παρεξηγημένη" ανάρτησή της και οι αντιδράσεις στο twitter για τον Αμερικανό ηθοποιό.

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η είδηση πως ο αστέρας του Χόλιγουντ Τομ Χανκς πολιτογραφήθηκε Έλληνας από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τίμησε τον δημοφιλή ηθοποιό, ο οποίος έχει παντρευτεί με την ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον και περνάει σχεδόν όλα τα καλοκαίρια του στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα, στην Αντίπαρο, όπου έχει σπίτι.

Η τιμητική πολιτογράφηση του Αμερικανού ηθοποιού σχολιάστηκε με διάφορους τρόπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε με χιούμορ, είτε με ενθουσιασμό, ενώ δεν έλειψαν και τα ειρωνικά σχόλια.

Το σχόλιο που ξεχώρισε στα social media, ωστόσο, ήταν εκείνο της δημοσιογράφου και συγγραφέα Έλενας Ακρίτα, η οποία συνέδεσε τον Τομ Χανκς με την επιτυχημένη ελληνική σειρά “Βέρα στο Δεξί”, της οποίας το σενάριο είχε υπογράψει η ίδια.

Η Έλενα Ακρίτα έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook “Αν ο Τομ Χανκς ήταν καλός ηθοποιός δεν θα τον παίρναμε στη βέρα στο δεξί που μάς παρακάλαγε;”, συγκεντρώνοντας πολλά likes και δεκάδες σχόλια.

Πριν από το συγκεκριμένο, χιουμοριστικό της σχόλιο, η Έλενα Ακρίτα είχε κάνει μία άλλη ανάρτηση, την οποία η ίδια χαρακτήρισε ως “σκωπτική”, ωστόσο, προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας είχε γράψει “Άμα θετε τον Χάνκς έλληνα να τονε πάρετε σπίτι σας. Και μη λέτε μετά ήρθε αυτός και μάς πήρε τις δουλειές”, με αρκετούς χρήστες των social media να της επιτίθενται, ενώ αντίδραση υπήρξε και από τον δημοσιογράφο και βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν έξυπνα και με χιούμορ την πολιτογράφηση του Τομ Χανκς, με σχετικά σχόλια που παρέπεμπαν στις διάσημες ταινίες του ή κάνοντας χιούμορ με την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.

Αντιδράσεις στο Twitter:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα