Η Grimes άφησε τον Έλον Μασκ για την τρανς ακτιβίστρια Τσέλσι Μάνινγκ – Η αντίδρασή του

Η Grimes άφησε τον Έλον Μασκ για την τρανς ακτιβίστρια Τσέλσι Μάνινγκ – Η αντίδρασή του
Η Grimes και η Τσέλσι Μάνινγκ ap

Τα αμερικανικά ταμπλόιντ θέλουν την Grimes να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε σχέση με την τρανς ακτιβίστρια και πληροφοριοδότη των WikiLeaks Τσέλσι Μάνινγκ.

Μόλις πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση πως η Grimes και ο Έλον Μασκ απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας. Όμως τα νέα στον χώρο της σόουμπιζ τρέχουν γρηγορότερα απ’ όσο μπορούμε να διαχειριστούμε και τελικά – όπως ανακοίνωσε η ίδια η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο τουίτερ – το πολυσυζητημένο ζευγάρι έχει πλέον τραβήξει χωριστούς δρόμους.

“Εγώ και ο Ε είμαστε -ξανά- χωρισμένοι από τη στιγμή που γράφτηκε αυτό το άρθρο, αλλά είναι ο καλύτερος μου φίλος και ο έρωτας της ζωής μου. Η ζωή μου και η τέχνη μου είναι πλέον για πάντα αφιερωμένα στην Αποστολή” έγραψε μεταξύ άλλων ενώ συμπλήρωσε “Υ.Γ.: Η αποστολή είναι η βιώσιμη ενέργεια, που θα καταστήσει την ανθρωπότητα ένα πολυπλανητικό είδος καθώς και η διατήρηση της συνείδησης”.

Μετά λοιπόν από αυτές τις πρόσφατες εξελίξεις αναφορικά με την μοίρα του ζευγαριού αμερικανικά δημοσιεύματα θέλουν την Grimes να βρίσκεται σε σχέση με την τρανς ακτιβίστρια και πληροφοριοδότη των WikiLeaks Τσέλσι Μάνινγκ.

Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τις δύο γυναίκες να συγκατοικούν στο Τέξας.

Από τη μεριά του ο Έλον Μασκ, μπορεί άθελά του μπορεί και σκόπιμα, προχώρησε το πρωί της Δευτέρας σε μια ιδιαίτερα τρανσοφοβική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο τουίτερ.

“Το Netflix περιμένοντας να τελειώσει ο πόλεμος προκειμένου να κάνει μια ταινία, για έναν μαύρο Ουκρανό που ερωτεύεται έναν τρανς Ρώσο στρατιώτη”.

Ο Έλον και η Grimes με κάποια ενδιάμεσα διαλείμματα έμειναν μαζί για περίπου τρία χρόνια από το 2018 ενώ απέκτησαν δύο παιδιά τον γιο τους X Æ A-Xii Musk και την κόρη τους Exa Dark Sideræl.

Ποια είναι η Τσέλσι Μάνινγκ

Η Τσέλσι Μάνινγκ υπήρξε Μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος, όταν κατά τη διάρκεια της θητείας της στον πόλεμο του Ιράκ, διέρρευσε μέσω της πλατφόρμας WikiLeaks, περίπου 700.000 απόρρητα έγγραφα του αμερικανικού στρατού. Για την ενέργειά της συνελήφθη, δικάστηκε και καταδικάστηκε σε 35 χρόνια κάθειρξη, ποινή την οποία δεν εξέτισε λόγω της απονομής χάριτος που έλαβε από τον πρόεδρο Ομπάμα, το 2017.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα