Ο Elon Musk και η Grimes απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας

Ο Elon Musk και η Grimes απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας
Έλον Μασκ και Grimes Invision

Ο Elon Musk και η Grimes, υποδέχτηκαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, λίγους μήνες πριν, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Grimes και ο Elon Musk καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, μέσω μιας παρένθετης μητέρας τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια σε μια συνέντευξή της στο Vanity Fair την Πέμπτη.

Η Καναδή τραγουδίστρια ήταν αρχικά απρόθυμη να αποκαλύψει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του ζευγαριού, αλλά κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο σπίτι της στο Όστιν του Τέξας, η δημοσιογράφος του Vanity Fair, ο Devin Gordon, άκουσε ένα μωρό να κλαίει.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Grimes, το όνομα της μικρής είναι εξίσου παράξενο με του αδερφού της, X-A-Xii Musk. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρι ο Guardian, το ζευγάρι ονόμασε το νεογέννητο κορίτσι Exa Dark Sideræl ή για συντομία, ‘Y’.

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως το ιδιόμορφο όνομα του νεογέννητου το εμπνεύστηκε από τον όρο «exaFLOPS», που είναι «η ικανότητα να εκτελείς 1 πεντοσεπτομύριο πράξεις σε κάποια ηλεκτρονική συσκευή ανά δευτερόλεπτο», για να τονίσει την σημασία της «ταχύτητας», ενώ το δεύτερο όνομά της, Dark, σχετίζεται με την αγάπη της Grimes για το σκοτάδι και το άγνωστο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα