Η Ιωάννα Τούνη και το νέο της σπίτι – “Δέχτηκα έξωση… μετά τα τελευταία γεγονότα”

Η Ιωάννα Τούνη και το νέο της σπίτι – “Δέχτηκα έξωση… μετά τα τελευταία γεγονότα”

Φρέσκια, ανανεωμένη και έτοιμη για τη νέα της αρχή, η Ιωάννα Τούνη, έπειτα από σχεδόν ένα έτος απουσίας από το Youtube μας παρουσιάζει το νέο της σπίτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, Ιωάννα Τούνη, έπειτα από εννέα μετακομίσεις αγόρασε το δικό της σπίτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αποφάσισε να γυρίσει ένα βίντεο για να μας το ξεναγήσει.

“Αυτό το διάστημα στη ζωή μου, τον τελευταίο χρόνο βασικά, εντάξει στο τελευταίο βίντεο δεν ήμουν πολύ στα καλά μου, τώρα είμαι πολύ καλά! Τον τελευταίο χρόνο έχω μετακομίσει εννέα φορές. Έχω νοικιάσει άπειρα σπίτια γιατί περίμενα και έψαχνα να αγοράσω το δικό μου σπίτι, μιας και δέχτηκα έξωση… μετά τα τελευταία γεγονότα”, την ακούμε να εξηγεί στο σχεδόν 8λεπτο βιντεάκι.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη μετά τον χωρισμό της με τον Χρήστο Τσεβρετζή, με τον οποίο συγκατοικούσαν, άλλαζε συνεχώς σπίτια, ψάχνοντας παράλληλα αυτό που θα πληρούσε τα “θέλω της”. Τώρα που το βρήκε, μας το παρουσιάζει.

Ένα χρόνο μετά την απουσία της από το Youtube, η ξανθιά καλλονή επέστρεψε με εμφανώς ανεβασμένη διάθεση, αφού είναι έτοιμη να κάνει νέα αρχή στη ζωή της. Μπορεί το σπίτι προς το παρόν να θυμίζει οικοδομή, όμως η Τούνη το έχει βάλει σκοπό να το κάνει αγνώριστο. “Έχω φαντασία, πολλή διάθεση και πιστεύω πως θα γίνει πανέμορφο. Θα κάνω το αδύνατο δυνατό γι’ αυτό”, λέει άλλωστε και η ίδια στο βίντεο.

Απολαύστε το:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα