Η Κατερίνα Διδασκάλου έγινε τατουάζ και τρέλανε το Instagram

Η Κατερίνα Διδασκάλου έγινε τατουάζ και τρέλανε το Instagram
Η Κατερίνα Διδασκάλου στις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Ένας θαυμαστής της Κατερίνας Διδασκάλου "χτύπησε" στο χέρι του τατουάζ με την γνωστή ηθοποιό ως "Ερατώ". Η ανάρτησή της στο Instagram.

Μια διαφορετική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, δείχνοντας στους ακόλουθούς της το δώρο που της έκανε ένας θαυμαστής της.

Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική Μυρσίνη από την επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες” δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το τατουάζ που της έστειλε ένας θαυμαστής της με το όνομα Νίκος, το οποίο απεικονίζει την ίδια στην παράσταση “Η πόρνη από πάνω”.

Η εν λόγω παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Διδασκάλου ενσαρκώνοντας την ηρωίδα Ερατώ, συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια πορείας στο θέατρο και φέτος το καλοκαίρι πρόκειται να πραγματοποιηθεί η τελευταία περιοδεία της σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η αγαπημένη ηθοποιός έγραψε στην ανάρτησή της: “Ένα εκπληκτικό δώρο με όλη την έννοια της έκπληξης για τη δεκάχρονη επέτειο της “Πόρνης από πάνω” από τον Νίκο που είδε την παράσταση, την αγάπησε και του λείπει , αυτά τα πέντε χρόνια που απουσιάζει από την Ελλάδα. Του εύχομαι να την ξαναδεί σύντομα!”

Η ανάρτηση της Κατερίνας Διδασκάλου στο Instagram

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα