Η Μάρθα Καραγιάννη έγινε 81 ετών – Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

Η Μάρθα Καραγιάννη έγινε 81 ετών – Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της
Μάρθα Καραγιάννη Eurokinissi

Η Μάρθα Καραγιάννη γιόρτασε τα 81α γενέθλιά της με λίγους και καλούς φίλους. Η αγαπημένη ηθοποιός ποζάρει με χαμόγελο και φαίνεται καλά στην υγεία της.

Τα 81 της χρόνια έκλεισε η σπουδαία ηθοποιός της “χρυσής εποχής” του ελληνικού κινηματογράφου, Μάρθα Καραγιάννη, η οποία είχε γενέθλια την Παρασκευή που μας πέρασε, στις 6 Νοεμβρίου.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της με λίγους και καλούς φίλους, ενώ η Ντόρα Δούμα, που στέκεται πάντοτε στο πλευρό της, ανήρτησε μια φωτογραφία από τη μικρή γιορτή τους.

Συγκεκριμένα, η φίλη και συγκάτοικός της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα καρέ, όπου φαίνεται η Μάρθα Καραγιάννη να ποζάρει με χαμόγελα και πολλή χαρά, γράφοντας: “Αυτοί είναι οι δικοί μας άνθρωποι και ήρθαν για λίγο να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας Μαρθούλα!”.

Στο πλάι της βρίσκονται η Ντόρα Δούμα, ο θεατρικός επιχειρηματίας Μάρκος Τάγαρης και η σύζυγός του Ελεάνα, ενώ η αγαπημένη ηθοποιός φαίνεται να είναι καλά στην υγεία της, καθώς τον τελευταίο χρόνο είχε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα υγείας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα