Μάρθα Καραγιάννη: Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της

Μάρθα Καραγιάννη: Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της
Μάρθα Καραγιάννη NDP Photo Agency

Η Μάρθα Καραγιάννη νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική εδώ και αρκετές μέρες. Η φίλη της Ντόρα Δούμα ενημέρωσε πως είναι καλά στην υγεία της.

Στο σπίτι της επέστρεψε η αγαπημένη ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη, που εισήχθη σε ιδιωτική κλινική πριν από μερικές μέρες, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με την υγεία της. 

Η γνωστή ηθοποιός είχε αισθανθεί έντονη κόπωση και είχε ανεβάσει πυρετό, ενώ είχε πόνους στην κοιλιακή χώρα και γι’ αυτό χρειάστηκε να νοσηλευτεί. 

Στο πλευρό της όλες αυτές τις μέρες ήταν η επιστήθια φίλη της Ντόρα Δούμα, η οποία ενημέρωνε μέσω της λογαριασμού της στο Facebook για την υγεία της ηθοποιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μάρθα Καραγιάννη υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση χολής και βγήκε νικήτρια από την περιπέτεια της υγείας της. 

Η Ντόρα Δούμα έκανε μια ανάρτηση στα social media, ενημερώνοντας για το εξιτήριο που πήρε η ηθοποιός και την κατάστασή της, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Επιτέλους σπίτι μας μετά από μια περιπέτεια αρκετών ημερών. Όλα πήγαν καλά. Σήμερα γυρίσαμε στο σπίτι μας. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους. Μάρθα-Ντόρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα