Η Μέγκι Ντρίο δεν ξέρει ποιος είναι ο Τσιόδρας – “Πολύ άγριος φαίνεται”

Η Μέγκι Ντρίο δεν ξέρει ποιος είναι ο Τσιόδρας – “Πολύ άγριος φαίνεται”
Η Μέγκι Ντρίο στο The 2night show Glomex

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδειξε στη Μέγκι Ντρίο φωτογραφία του Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά δεν τον γνώριζε καθόλου. Δήλωσε πως μάλλον είναι παρουσιαστής ειδήσεων ή πολιτικός.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε η Μέγκι Ντρίο, η οποία, πέρα από τη συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έπαιξε κι ένα παιχνίδι μαζί του. Ο παρουσιαστής τής έδειχνε διάφορα πρόσωπα πάνω σε κάρτες και η πρώην παίκτρια του GNTM έπρεπε να τα βρει.

Αυτό που έκανε τεράστια εντύπωση, τόσο στον Αρναούτογλου όσο και στους τηλεθεατές, ήταν που η Μέγκι δεν μπορούσε με τίποτα να αναγνωρίσει τον Λοιμωξιολόγο και Εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα και να βρει ποιος είναι.

Η Μέγκι Ντρίο έκανε κάποιες προσπάθειες, λέγοντας πως είναι παρουσιαστής ειδήσεων ή πολιτικός. Ακόμη, σκέφτηκε πως ίσως να είναι κάποιος ηθοποιός, ενώ σχολίασε πως φαίνεται “πολύ άγριος” και “θυμωμένος”.

Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να εκφράσει την έκπληξή του που η Μέγκι δεν τον γνώριζε, αφού πρόκειται για το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο των τελευταίων μηνών, που είχε καθημερινή παρουσία στους τηλεοπτικούς μας δέκτες – και όχι μόνο – το προηγούμενο διάστημα, για την ενημέρωσή μας για τον κορονοϊό.

Παράλληλα, η Μέγκι Ντρίο, μίλησε κατά την επίσκεψή της στην εκπομπή για την τηλεόραση, το GNTM, αλλά και τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται, δηλώνοντας πως διάφορα περιστατικά την έκαναν να φοβάται για τη ζωή της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα