Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χρειάζεται βοήθεια – όχι μόνο για να ξεκλειδωθεί από το μπάνιο

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χρειάζεται βοήθεια – όχι μόνο για να ξεκλειδωθεί από το μπάνιο
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κλειδώθηκε στην τουαλέτα του σπιτιού της και έκανε ποστ με όσα συνέβησαν στο 45λεπτο που έμεινε εγκλωβισμένη. Αν το διαβάσετε, θα καταλάβετε πως υπάρχουν λόγοι ανησυχίας για την κατάσταση της.

Όπως διεκδικεί την ελευθερία της από τον πατέρα της, Τζέιμι και την ανάκτηση της ζωής της -για την οποία αποφάσιζε εξ ολοκλήρου και σε κάθε επίπεδο ο μπαμπάς της τα 13 τελευταία χρόνια- η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει παρουσιάσει κάποια ανησυχητικά σημάδια. Για αρχή, την πρώτη φορά που οδήγησε μετά την υποβολή της σε καθεστώς κηδεμονίας (2008), κρατούσε κινητό τηλέφωνο στο χέρι της. Λίγες ώρες μετά, πήγε για διακοπές και έκρινε πως ήταν καλή ιδέα να φωτογραφηθεί τόπλες και να ποστάρει το ντοκουμέντο.

Σε ένα από τα τελευταία postαρισματα, έγραψε πως στις 2 τα ξημερώματα κλειδώθηκε στην τουαλέτα και χρειάστηκε να ουρλιάξει τέσσερις φορές, για να ξυπνήσει ο σύντροφος της και να την απεγκλωβίσει. Αν βρίσκετε χαριτωμένο το περιστατικό, θα χρειαστεί να δείτε το πλήρες post της 39χρονης για να καταλάβετε γιατί η συμπεριφορά της προκαλεί ανησυχία.

Έγραψε πως πήγε στο μπάνιο γιατί ήθελε να δοκιμάσει μια νέα λοσιόν που είχε αγοράσει (έγραψε και το brand), καθώς πίστευε ότι θα τη βοηθήσει να κοιμηθεί καλύτερα. Είδε μπροστά της τον καφέ που είχε πάρει το πρωί, ξεχασμένο, σκέφτηκε ‘αηδία’, αλλά δεν τον πέταξε. Μετά αναζήτησε το καθαριστικό προσώπου, αλλά δεν μπορούσε να το βρει κάπου. Αφού σκεφτόταν για κανά τέταρτο πού το έχει αφήσει, κατάλαβε ότι πιθανότατα ήταν στο άλλο μπάνιο. Κίνησε για αυτό και διαπίστωσε πως η πόρτα της τουαλέτας ήταν κλειδωμένη. Σκέφτηκε ‘ΟΚ, μπορώ να την ανοίξω’, αλλά είχε κολλήσει η κλειδωνιά.

Και έτσι κλειδώθηκα στο γ… μπάνιο και ο σύντροφος μου κοιμόταν. Δεν τον ξυπνάει εν τω μεταξύ, ούτε σεισμός. Ούρλιαξα ‘Heyyyy έλα άνοιξε την ηλίθια πόρτα’ αλλά δεν ξύπνησε. Την τέταρτη φορά που τον φώναξα, τον άκουσα να ρωτάει τι συμβαίνει. Του εξήγησα πως είμαι στο μπάνιο και δεν μπορώ να βγω. Προσπάθησε να ανοίξει με ένα στυλό. Τότε άρπαξα το τηλέφωνο και πήρα την ασφάλεια να έλθει να μου ανοίξει. Δεκαπέντε λεπτά μετά μου είπαν πως θα στείλουν κάποιον.

Στα 10 ρώτησα να δω αν ήταν κάποιος έξω από την πόρτα. Μου είπαν ότι θα χρειαστούν άλλα δέκα λεπτά. Καθάρισα το μπάνιο και σκέφτηκα να κάνω ένα ντους, όταν είδα την πόρτα και για πρώτη φορά ένιωσα μια τεράστια επιθυμία να την ανοίξω. Σαν να την έβλεπα πιο καθαρά, πιο μεγάλη, την φωτεινότητα της. Σας παρακαλώ ανοίξτε την πόρτα. ‘Είμαστε εδώ’, μου είπαν. Ρώτησα πόση ώρα θα χρειαστούν και μου είπαν περί τα 10 λεπτά. Ο καφές που είχα αφήσει από το πρωί, ήταν εκεί. Άρχισα να ζαλίζομαι. Οπότε τον ήπια. Ανέκτησα την ενέργεια μου και άρχισα να μιλώ ξανά. Ρώτησα ‘είστε εδώ;’. Μου απάντησαν ‘ναι είμαστε. Κάντε λίγο πίσω για να ανοίξουμε την πόρτα’. Και την άνοιξαν. Επιτέλους την άνοιξαν”. Είχαν περάσει 45 λεπτά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα