Αποκαλύφθηκαν ηχητικά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από το 2009 – “Είμαι αιχμάλωτη”

Αποκαλύφθηκαν ηχητικά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από το 2009 – “Είμαι αιχμάλωτη”
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2006, δυο χρόνια πριν την κατάρρευση της και την έναρξη της κηδεμονίας. @2021 AP Photo/Kevork Djansezian

Ο αμφιλεγόμενος εκπρόσωπος που είχε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2007 και το 2008, πριν την κατάρρευση της, πόσταρε στο Instagram ηχητικά μηνύματα που του είχε στείλει το 2008 και το 2009 στα οποία έλεγε πως είναι αιχμάλωτη, χωρίς κανένα δικαίωμα.

Ο επί 20 χρόνια ατζέντης της Μπρίντεϊ Σπίαρς, Λάρι Ρούντολφ υπέβαλε στις αρχές του μήνα την παραίτηση του, γιατί όπως είπε εφόσον δεν κάνει εμφανίσεις η πελάτισσα του, δεν έχει λόγο ύπαρξης. Μεταξύ άλλων, στο σχετικό κείμενο που έστειλε στους κηδεμόνες της ‘φυλακισμένης’ πριγκίπισσας της ποπ, έγραψε ότι έχει ενημερωθεί πως η Μπρίτνεϊ δεν θα εμφανιστεί πουθενά, όσο είναι ο πατέρας της, Τζέιμι κηδεμόνας της. Ως εκ τούτου, δεν είχε να ασχοληθεί με κάτι από όσα έκανε από τα μέσα ’90, όταν προσελήφθη -από την Σπίαρς.

Σήμερα, ένας άλλος εκ των ανθρώπων που είχε κοντά της η 39χρονη πριν μπει σε καθεστώς κηδεμονίας δημοσίευσε σειρά τηλεφωνικών μηνυμάτων που είχε αφήσει και αποδεικνύουν ότι προσπαθούσε να απαλλαγεί από την κηδεμονία, από το 2009.

Ο Σαμ Λάτφι, ο οποίος έκανε τα posts που ακολουθούν στο Instagram περιγράφεται από τους New York Times ως “ένας άνθρωπος που ήξερε πώς να προσκολλάται σε celebrities, συχνά στις πιο ευάλωτες στιγμές τους”. Εκείνος δηλώνει πρώην μάνατζερ της Σπίαρς. Η οικογένεια της καλλιτέχνιδος τον έχει χαρακτηρίσει ως “έναν από τους λόγους της ψυχολογικής κατάρρευσης. Το 2007 και το 2008 έμεινε μαζί της και έλεγχε πλήρως τη ζωή της. Τη χειραγώγησε απόλυτα”. Το 2009 η Σπίαρς είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του, για δυσφήμιση -υποστήριζε πως η τραγουδίστρια του χρωστάει χρήματα βάσει προφορικής συμφωνίας που είχαν κάνει.

Εν πάση περιπτώσει, ο Λάτφι δημοσίευσε στο λογαριασμό του  στο Instagram σειρά με μηνύματα που του είχε αφήσει η Σπίαρς και στα οποία ζητούσε το τέλος της κηδεμονίας, από το 2009. Εξήγησε πως τα είχε ‘δημοσιεύσει’ και τότε, αλλά ουδείς είχε δώσει σημασία. Μετά προέκυψε το κίνημα #freeΒritney και όλα άλλαξαν.

Σε όσα μπορείτε να ακούσετε στη συνέχεια, ανήκει και το “είμαι έγκλειστη, περιορισμένη και μου έχουν αφαιρέσει όλα μου τα δικαιώματα”.

Στις 13/2 του 2008 και ενώ έχει ξεκινήσει τη σειρά των συμπεριφορών που ήταν ενδεικτικές της ψυχικής υγείας που δεν είχε, είχε ζητήσει τον Τζον Ίρντλει να την εκπροσωπήσει στο δικαστήριο, θέτοντας ως αίτημα το τέλος της κηδεμονίας. Ακούγεται να λέει “είμαι υγιής στο σώμα και το μυαλό και με κρατούν όμηρο. Δεν θέλω κηδεμόνα. Είμαι όμηρος. Δεν μπορώ να ασκήσω τα συνταγματικά μου δικαιώματα. Δεν μπορώ να μετέχω στις νομικές διαδικασίες της κηδεμονίας μου. Πιστεύω ότι καταπατούν τα δικαιώματα μου”.

Σε άλλο post η Σπίαρς λέει ποιους θέλει να την εκπροσωπήσουν στο δικαστήριο, καθώς νιώθει ότι αυτοί θα εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα δικαιώματα της. Πράγμα που δεν έγινε ποτέ -ο πατέρας της ως κηδεμόνας της, αποφάσιζε για τον νομικό της εκπρόσωπο, τον οποίον ειρήσθω εν παρόδω πλήρωνε εκείνη.

Σε τρίτη ανάρτηση η Σπίαρς ακούγεται να λέει πως “κατά τη διάρκεια της διαδικασίας που θα με βγάλει από την κηδεμονία, ο πατέρας μου με απείλησε πάρα πολλές φορές. Μου είπε πως θα μου πάρει τα παιδιά. Θέλω να διασφαλίσω πως όλα θα πάνε καλά και ότι εσείς θα φροντίσετε τα πάντα. Πως οι ώρες της επιμέλειας που έχω θα παραμείνουν οι ίδιες”.

Στο τελευταίο post, που είναι από το 2009, η Σπίαρς επαναλαμβάνει πως θέλει να λήξει η κηδεμονία. “Οι κηδεμόνες με απειλούν με το δικαίωμα επίσκεψης μου στα μωρά μου. Είμαι έγκλειστη, περιορισμένη και μου έχουν αφαιρέσει όλα μου τα δικαιώματα. Απαιτώ από την πολιτεία της Καλιφόρνια να επανεξετάσει την υπόθεση μου, γιατί νιώθω πως ό,τι γίνεται είναι παράνομο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα