Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς οδήγησε για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια και κρατούσε κινητό στο χέρι

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς οδήγησε για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια και κρατούσε κινητό στο χέρι
Η Britney Spears ανακοίνωσε πως δεν θα εμφανιστεί ποτέ ξανά σε σκηνή, αν δεν απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της. @2021 AP Photo/Chiang Ying-ying

Η Μπρίντεϊ Σπίαρς πανηγύρισε την πρώτη νίκη της (εξασφάλισε το ελεύθερο να οδηγεί), με μια βόλτα στο αγαπημένο της καφέ. Οι παπαράτσι τη συνέλαβαν να κρατάει κινητό, στο χέρι.

Μετά την απόφαση της να βγει στην αντεπίθεση για να πάρει τη ζωή της πίσω -κατά της ιδίας το ρηθέν-, η Μπρίντεϊ Σπίαρς έκανε κάτι που δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει τα 13 τελευταία χρόνια -διάστημα που δεν είχε το δικαίωμα να αποφασίσει ούτε για το χρώμα που είχαν οι τοίχοι του σπιτιού της: οδήγησε το αυτοκίνητο της (μια Mercedes-AGM, αξίας 155.000 δολαρίων), μόνη της. Προηγουμένως εξασφάλισε το ελεύθερο, από το δικαστήριο. Ήταν η πρώτη -μικρή- νίκη της.

Δίπλα της είχε τον σύντροφο της -με τον οποίον δεν μπορούσε να συναντιέται όποτε ήθελε και όπου ήθελε, βάσει των όρων της κηδεμονίας. Πού πήγαν; Στο drive through του αγαπημένου της Starbucks. Στο video που ακολουθεί και ‘τράβηξε’ ο σύντροφος της, ακούγεται να τραγουδάει και να γελάει.

Σε μια από τις δεκάδες λήψεις των φωτογράφων που εξακολουθούν να την ακολουθούν σε κάθε της βήμα, η 39χρονη κρατά κινητό τηλέφωνο στο χέρι της. Στην Καλιφόρνια αυτό δεν επιτρέπεται και μπορεί να την βάλει σε μπελάδες (πρόστιμο και αφαίρεση πόντων από το δίπλωμα οδήγησης).

Σε άλλα νέα, ο δικηγόρος που επέλεξε να την εκπροσωπεί στο εξής, Μάθιου Ρόσενγκαρντ, κίνησε τις διαδικασίες για να κάνει το “πρέπει να μπουν στη φυλακή αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο στην κηδεμονία μου” (δηλαδή, ο πατέρας της Τζέιμι), πραγματικότητα. Αυτοί που -όπως είπε- της στέρησαν την ελευθερία της και τη ζωή της, είναι οι δικοί της άνθρωποι, με πρώτο και καλύτερο τον πατέρα της. Ο Τζέιμι Σπίαρς λαμβάνει 16.000 δολάρια ως μηνιαίο μισθό, για να τελεί χρέη κηδεμόνα (να ελέγχει τη ζωή και την καριέρα της κόρης του) και 2.000 δολάρια, για το ενοίκιο του γραφείου του.

Όσο η 39χρονη εμφανιζόταν σε σκηνές, έπαιρνε και το 1.5% επί των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων και τον προϊόντων που κατόπιν συμφωνιών, εκμεταλλεύονται την εικόνα της Σπίαρς. Έπαιρνε και μερτικό από τα έσοδα των περιοδειών. Υπάρχουν στοιχεία π[ου αναφέρουν πως την υποχρέωνε να δουλεύει ακόμα και όταν ήταν άρρωστη, ενώ είχε εγκρίνει τη χορήγηση λιθίου και την επέμβαση τοποθέτησης σπιράλ, ώστε να μην κάνει άλλο παιδί.

Κατά το Yahoo! για να του απευθύνει εγκληματικές κατηγορίες και να πάρει πίσω τα 5.000.000 δολάρια που του έχει δώσει (ήθελε, δεν ήθελε) πρέπει να έχει ξεκάθαρα στοιχεία οικονομικών παρατυπιών. Δεν βοηθά ότι υπάρχει αναλυτικό αρχείο με όλες τις κινήσεις του, που συμφωνούν με ό,τι έχει μείνει στην τράπεζα από τα 60 εκατομμύρια δολάρια που είχε στο λογαριασμό της η Σπίαρς, πριν μπει σε καθεστώς κηδεμονίας. Έκτοτε δίνει μισθό και στη μητέρα της, αλλά και στον αδελφό της. Η μόνη που δεν παίρνει είναι η αδελφή της. Βέβαια, από το 2018 προστέθηκε στους διαχειριστές της περιουσίας της Μπρίτνεϊ.

Η ‘πριγκίπισσα της ποπ’ θα ‘κυνηγήσει’ και Τζέιμι Λιν Σπίαρς. Μedia αναφέρουν πως το σπίτι (του ενός εκατομμυρίου δολαρίων) που αγόρασε η Τζέιμι Λιν στη Φλόριντα, το πλήρωσε η Μπρίτνεϊ, η οποία ενημερώνει ότι η αδελφή της είχε ζητήσει για δάνειο, αλλά δεν έδωσε σεντ πίσω. Η βρετανική Sun αποκάλυψε πως η Τζέιμι έκανε την αγορά μέσω trust που ανήκει στην αδελφή της, από το 2000 και το χειρίζεται ο πατέρας τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα