Η νέα γενιά των Καρντάσιαν είναι εδώ – Τα παιδιά της Κιμ φτιάχνουν milkshakes στο TikTok και τα views “σπάνε ταμεία”

Η νέα γενιά των Καρντάσιαν είναι εδώ – Τα παιδιά της Κιμ φτιάχνουν milkshakes στο TikTok και τα views “σπάνε ταμεία”
Τα παιδιά της Κιμ Καρντάσιαν Νορθ, Σικάγκο και Ψαλμ Γουέστ TikTok@kimandnorth

Στα χνάρια της μητέρας τους Κιμ Καρντάσιαν βαδίζουν τα παιδιά της Νορθ, Σικάγκο και Ψαλμ, καθώς το νέο βίντεο που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο TikTok η μεγαλύτερη κόρη της influencer έφτασε σχεδόν τα 6 εκατομμύρια views.

Μια νέα γενιά Καρντάσιαν καταλαμβάνει το διαδίκτυο και αυτό δεν είναι απειλή.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το τελευταίο και αξιολάτρευτο βίντεο που δημοσίευσε στον κοινό λογαριασμό που διατηρεί με τη μητέρα της στο TikTok, η 9χρονη κόρη της Νορθ Γουέστ, το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από ένα tutorial για το πώς να φτιάξετε στο σπίτι ένα λαχταριστό milkshake.

Έχοντας στο πλευρό της τα άλλα δύο αδέρφια της, την 5χρονη Σικάγκο και τον 3χρονο Ψαλμ, η Νορθ “γονατίζει” και πάλι τα social media, αυτή τη φορά φτιάχνοντας on camera milkshakes, με το βίντεο να συγκεντρώνει 1 εκατομμύριο likes και σχεδόν 6 εκατομμύρια προβολές.

Τι κάνουμε σήμερα παιδιά;“, ακούγεται να λέει η Νορθ στα αδέρφια της στην αρχή του κλιπ για να λάβει τη γεμάτη ενθουσιασμό απάντηση της αδερφής της ότι φτιάχνουν milkshakes. Στη συνέχεια, η Νορθ, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή και μοιράζεται συχνά βίντεο και καθημερινές στιγμές με τη μητέρα της, δίνει οδηγίες στα μικρότερα αδέρφια της για τις σωστές δοσολογίες, χωρίς φυσικά να λείπουν τα απρόοπτα.

Δείτε την ανάρτηση της Νορθ Γουέστ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα