Η Πάρις Χίλτον εξομολογείται: “Έζησα κακοποίηση. Με στραγγάλιζαν, με χτυπούσαν”

Η Πάρις Χίλτον εξομολογείται: “Έζησα κακοποίηση. Με στραγγάλιζαν, με χτυπούσαν”
Η Πάρις Χίλτον μιλώντας για το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ της Instagram / @parishilton

Στο αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ με τίτλο "This is Paris", η Πάρις Χίλτον μιλά για πρώτη φορά για τις κακοποιητικές της σχέσης. Η βία, η τραυματική εφηβεία και οι τοξικοί σύντροφοι.

Η Πάρις Χίλτον εξομολογήθηκε τις τραυματικές εμπειρίες που έχει βιώσει στις σχέσεις της και τον κομβικό ρόλο που έπαιξε η εξίσου τραυματική και κακοποιητική εφηβεία της σε αυτό, ενόψει του νέου ντοκιμαντέρ της που θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στο κανάλι της στο YouTube.

Μιλώντας στο People, έκανε λόγο για περισσότερες από 5 κακοποιητικές σχέσεις, στις οποίες οι πρώην σύντροφοί της την κακοποιούσαν τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά.

“Ανέχτηκα πράγματα που δεν θα έπρεπε κανείς να ανέχεται” δήλωσε η 39χρονη κληρονόμος, λέγοντας: “Με στραγγάλιζαν, με χτυπούσαν, με άρπαζαν επιθετικά. Θα ζήλευαν, ή θα προσπαθούσαν να με ελέγξουν. Και θα ερχόταν ένα σημείο όπου θα γίνονταν σωματικά, λεκτικά και συναισθηματικά καταχρηστικοί”.

Στο αυτοβιογραφικό της ντοκιμαντέρ “This is Paris” ανοίγεται μιλώντας για τη συναισθηματική και σωματική κακοποίηση που υπέστη και ως έφηβη, ενώ βρισκόταν στο οικοτροφείο Provo Canyon στη Γιούτα. Εξηγεί ουσιαστικά πώς η κακοποίηση που βίωσε ως έφηβη την οδήγησε να θεωρεί αυτονόητη και αναμενόμενη την βία στις ενήλικες σχέσεις της.

“Είχα συνηθίσει τόσο πολύ τις καταχρηστικές συμπεριφορές στο Provo, που ένιωθα ότι ήταν φυσιολογικό. Δεν καταλάβαινα πραγματικά τι ήταν αγάπη ή σχέση. Νόμιζα πως το γεγονός ότι γινόντουσαν οι σύντροφοί μου τόσο τρελοί, σήμαινε ότι ήταν ερωτευμένοι μαζί μου”.

Μιλώντας για την τρέχουσα σχέση της με τον επιχειρηματία Carter Reum, με τον οποίο είναι μαζί εννέα μήνες, η Χίλτον είπε ότι αισθάνεται “τόσο ασφαλής” μαζί του. “Νωρίτερα δεν νομίζω ότι ήμουν πραγματικά έτοιμη για μια καλή σχέση. Αλλά έχω μάθει τόσα πολλά. Και είμαι τόσο ευγνώμων που βρήκα το ιδανικό ταίρι μου. “

Το preview του ντοκιμαντέρ της που θα κάνει πρεμιέρα 14 Σεπτεμβρίου στο κανάλι της στο YouTube είναι ήδη διαθέσιμο:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα