Η Paris Hilton πήρε το ροζ κανόνι της

Η Paris Hilton πήρε το ροζ κανόνι της

Η Αμερικανίδα βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο νησί για να παίξει μουσική για χιλιάδες θαμώνες γνωστού club και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, όταν γέμισε την αρένα με αφρό που εκτόξευε από ένα ροζ κανόνι, την ώρα που φορούσε απλώς το μαγιό της (vid)

Αν κάποιος ξέρει να προκαλεί τα πάθη στα πλήθη, αυτή είναι σίγουρα η Paris Hilton. Μπορεί επί δεκαετίες να αναρωτιόμαστε τι ακριβώς ιδιότητα έχει η απόγονος της γνωστής οικογενείας, εκείνη όμως πάντα γνωρίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Δεν είναι ηθοποιός, όμως έχει πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική ταινία (επιπέδου δάπεδου, βεβαίως, βεβαίως). Δεν είναι τραγουδίστρια, αλλά το έχει βγάλει κι αυτή το single της. Δεν είναι πλέον πλούσια κληρονόμος ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται τα σκνδαλοθηρικά site, όμως βρίσκεται συχνά πυκνά στα πιο πλούσια "στέκια". Δεν είναι πορνοστάρ, όμως φρόντισε να διαρρεύσει όπως κάθε περσόνα άνευ αντικειμένου, το προσωπικό της sex tape.

Σε κάθε περίπτωση, η Paris Hilton δηλώνει το τελευταίο διάστημα (μεταξύ άλλων) DJ και μάλιστα αναλαμβάνει να διασκεδάσει χιλιάδες κόσμου σε μεγάλα clubs ανά τον κόσμο. Ένα από αυτά και το Amnesia στην κοσμοπολίτικη Ibiza, που τη φιλοξένησε τελευταία φορά την περασμένη Κυριακή σε ένα πάρτι γεμάτο "αφρούς και διαμάντια". Πριν σταθεί πίσω από τα Decks, η Hilton φόρεσε το ροζ μαγιό της, γυαλιά ηλίου και έπιασε το κανόνι. Ένα τεράστιο, αποδοτικό και αποτελεσματικό ροζ κανόνι που γέμισε τη σκηνή, αλλά και την ίδια με παχύ αφρό.

Η Paris Hilton φρόντισε να παρουσιάσει το θέαμα μέσω facebook live και έτσι να απαθανατίσει τη στιγμή που η ίδια χαριεντίζεται μπροστά στην ροζ κάννη και λούζεται στη σαπουνάδα.

Δείτε το βίντεο:

SHARE: