Η Στικούδη φόρεσε το εμβληματικό Versace φόρεμα της Τζένιφερ Λόπεζ

Η Στικούδη φόρεσε το εμβληματικό Versace φόρεμα της Τζένιφερ Λόπεζ

Το iconic φόρεμα της Τζένιφερ Λόπεζ από τα Grammies του 2000 αναβιώνει η Κατερίνα Στικούδη. Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Όλοι θυμόμαστε το αποκαλυπτικό πράσινο Versace φόρεμα που είχε φορέσει η Τζένιφερ Λόπεζ στα βραβεία Grammy το 2000, κλέβοντας τις εντυπώσεις, ενώ η διάσημη τραγουδίστρια το φόρεσε ξανά το 2019 στην επίδειξη της Ντονατέλα Βερσάτσε για τη συλλογή του 2020 στο Μιλάνο.

Τζένιφερ Λόπεζ AP

 

Το 2015, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Google, Eric Schmidt, είχε πει για το Versace φόρεμα πως ήταν η πιο δημοφιλής αναζήτηση που είχαν ποτέ. Η αναζήτηση εικόνων της Google γεννήθηκε χάρη στο πράσινο Versace.

Το iconic φόρεμα με το πριντ μπαμπού, που έγραψε ιστορία, αποφάσισε να φορέσει και η Κατερίνα Στικούδη, για τις ανάγκες του νέου της video-clip με τίτλο “Grande”, αναβιώνοντας τη θρυλική εμφάνιση της J Lo.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πλάνα από τα γυρίσματα του video-clip, αλλά και φωτογραφίες στις οποίες φοράει το εμβληματικό φόρεμα, ενώ έχει συνοδεύσει το outfit της με ένα εξίσου εντυπωσιακό βάψιμο στις ίδιες αποχρώσεις με το φόρεμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φόρεμα της Στικούδη είναι αντιγραφή εκείνου της Λόπεζ, αν και η ίδια δεν έχει κάνει κάποια διευκρίνιση προς το παρόν.

Δείτε τις φωτογραφίες της (πατώντας το βελάκι δεξιά):

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα