Η σύζυγος Νταλάρα, δεν τον άφησε να μιλήσει για Σφακιανάκη

Η σύζυγος Νταλάρα, δεν τον άφησε να μιλήσει για Σφακιανάκη

Απίστευτο περιστατικό On Camera για το Γιώργο Νταλάρα και τη σύζυγό του. Ο τραγουδιστής μιλούσε σε δημοσιογράφο, όταν η Άννα Νταράλα παρενέβη προκειμένου να τον αποτρέψει να σχολιάσει τις δηλώσεις Σφακιανάκη (vid)

Άκομψο περιστατικό για το ζεύγος Νταλάρα από τη χθεσινή τους εμφάνιση σε εκδήλωση του Μεγάρου Μουσικής για τους πρόσφυγες. Ο τραγουδοποιός, που συμμετείχε στη συναυλία μαζί με δεκάδες άλλους καλλιτέχνες, κλήθηκε να μιλήσει στην κάμερα για τους πρόσφυγες, όταν μια ερώτηση ανάγκασε τη σύζυγό του να παρέμβει και να διακόψει με χοντροκομμένο ομολογουμένως τρόπο τις δηλώσεις.

"Υποχρέωσή μας, τα αυτονόητα δεν χρειάζεται να τα τονίζουμε. Οι απλοί πολίτες εδώ και πολύ καιρό κάνουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από όλους εμάς. Δεν είναι τυχαίο ότι προτάθηκε, όχι από εδώ, από έξω για το Νόμπελ η Μυτιλήνη" σημείωσε ο Γιώργος Νταλάρας και συνέχισε: "Έχω εκπλαγεί με την ωριμότητα αυτών των ανθρώπων. Τώρα αν υπάρχουν και κάποιοι που παραπονιούνται ή γκρινιάζουν είναι πλανημένοι δεν έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται".

Σε εκείνο το σημείο ο δημοσιογράφος θέλησε να του ζητήσει να σχολιάσει καλλιτέχνες που εναντιώνονται στους πρόσφυγες, φέροντας ως παράδειγμα τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη. Τότε, εμφανίστηκε από το πουθενά η σύζυγος του καλλιτέχνη και τον διέκοψε, αποτρέποντάς τον να σχολιάσει. "Όχι, όχι, όχι σήμερα ημέρα της συναυλίας, για όνομα του Θεού" είπε η κυρία Άννα Νταράλα προτάσσοντας μάλιστα και το χέρι της μπροστά στην κάμερα για να σταματήσει τη δήλωση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Να θυμίσουμε εδώ πως ο Νότης Σφακιανάκης, είχε μιλήσει απαξιωτικά για τους πρόσφυγες χαρακτηρίζοντάς τους "ριψάσπιδες", αφού όπως υποστήριξε εγκατέλειψαν την πατρίδα τους, ενώ έπρεπε να μείνουν εκεί να την υπερασπιστούν, ενώ σε μεταγενέστερη συνέντευξή του δήλωσε πως στις τελευταίες εκλογές ψήφισε τη Χρυσή Αυγή.

Μια συναυλία για τους πρόσφυγες

Το περιστατικό συνέβη στα πλαίσια μιας μεγάλης συναυλίας για τη στήριξη των προσφύγων στο Μέγαρο Μουσικής. O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το International Foundation for Greece (IFG) διοργάνωσαν το βράδυ της Δευτέρας μία μοναδική συναυλία για τη στήριξη των προσφύγων που φθάνουν καθημερινά στη χώρα μας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την κάλυψη των αναγκών της προσωρινής διαμονής τους.

Η σύζυγος Νταλάρα, δεν τον άφησε να μιλήσει για Σφακιανάκη

Καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Περρής, Μάριος Φραγκούλης συμπράττουν με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων σε μουσική διεύθυνση Χρήστου Χαλκιά και ένωσαν τις φωνές τους δίνοντας το παρών αφιλοκερδώς σε αυτή την εκδήλωση με στόχο να ενδυναμώσει την αλληλεγγύη και να συμβάλλει στην κάλυψη των βασικών αναγκών των προσφύγων για την περίοδο που θα παραμείνουν στη χώρα μας.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το τραγούδι «Πατρίδες που έγιναν φωτιά» σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το οποίο δημιουργήθηκε και ηχογραφήθηκε ειδικά για αυτό το σκοπό στο στούντιο Odeon.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σφακιανάκης για πρόσφυγες: 'Είναι ριψάσπιδες. Βιάζουν την πατρίδα μας'

Παραδοχή Σφακιανάκη: Μία φορά έχω ψηφίσει κι αυτή, ψήφισα Χρυσή Αυγή

SHARE:

24Media Network