Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά για το "Μίκυ": Σταυρώστε με επειδή είμαι ανορθόγραφη

Η Βάνα Μπάρμπα
Η Βάνα Μπάρμπα MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Ένα ορθογραφικό λάθος που έκανε η Βάνα Μπάρμπα σε ανάρτησή της για τον Μίκη Θεοδωράκη έγινε viral και προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

Στη συλληπητήρια ανάρτησή της Βάνας Μπάρμπα για τον θάνατο του σπουδαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ένα ορθογραφικό της λάθος ήταν αρκετό για να γίνει... πάρτι στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός έγραψε το όνομα του κορυφαίου συνθέτη ως "Μίκυ" με ύψιλον - που παρέπεμψε πολλούς στον Μίκυ Μάους (Mickey Mouse) αντί για τον Μικυ Θεοδωράκη.

ADVERTISING

Ανάμεσα στις αναρτήσεις που σχολίαζαν με χιούμορ το ατυχές λάθος, υπήρξαν και μερικές που επέκριναν τη Βάνα Μπάρμπα. Βλέποντας την έκταση που πήρε το ζήτημα, η ηθοποιός αποφάσισε να τοποθετηθεί εκ νέου για το ζήτημα μέσα από ένα της νέο ποστ: «Παιδιά της Ελλάδος παιδιά… Με ζαλίσατε. Σας είπα. Πρώτον είμαι ανορθόγραφη και δεύτερον μιλώ στο μικρόφωνο του κινητού γιατί είμαι και λίγο φλύαρη, αλλά πόσο πρέπει να απολογηθώ για κάτι που συμβαίνει σε πολλούς από εμάς… Ελάτε… Αντε, σταυρώστε μας. Τόσο σοβαρό..πια», έγραψε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μίκης Θεοδωράκης
SHARE:

24Media Network