Όταν η Ιωάννα Μπέλλα είχε μιλήσει για το “ξύλο που έφαγε” από σύντροφό της

Όταν η Ιωάννα Μπέλλα είχε μιλήσει για το “ξύλο που έφαγε” από σύντροφό της
Η Ιωάννα Μπέλλα έχει μόλις στεφθεί Σταρ Ελλάς 2018, στο τέλος της διοργάνωσης των Ελληνικών Καλλιστείων που μετέδωσε το Μσακεδονία TV NDP Photos

Είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών μετά τη δήλωση "Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό;". Θυμόμαστε την πρώτη φορά που μίλησε για το περιστατικό στο Oneman.gr.

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με την Ιωάννα Μπέλλα και τη δήλωση που έκανε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show”.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο και Σταρ Ελλάς 2018 ρωτήθηκε σχετικά με μια παλιά της συνέντευξη, όπου είχε δηλώσει πως δέχτηκε βία από πρώην σύντροφό της. Η Ιωάννα Μπέλλα μιλώντας για το περιστατικό στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δήλωσε με χαμόγελο και απολύτως φυσικό τρόπο το εξής: “Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές, λέει ψέματα”.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και ποικίλες, ενώ η δήλωσή της αυτή έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έγινε αντικείμενο σχολιασμού στις εκπομπές της τηλεόρασης. Πλήθος χρηστών των social media καταδίκασαν τη δήλωσή της, ενώ μετά από την κατακραυγή που δέχθηκε, η Ιωάννα Μπέλλα αποφάσισε να πάρει εκ νέου θέση και με μια μακροσκελή ανάρτηση να απολογηθεί για την απαράδεκτη δήλωσή της.

Τι ακριβώς είχε πει, όμως, στην τότε συνέντευξή της, όπου αναφερόταν μεταξύ άλλων στο “ξύλο που έφαγε” από πρώην σύντροφό της; Η Ιωάννα Μπέλλα είχε μιλήσει για όλα στο Oneman.gr και τον Πάνο Κοκκίνη, αποκαλύπτοντας τις δύσκολες και τραυματικές περιόδους της ζωής της. Ανάμεσα στις στιγμές αυτές, ήταν και η βία που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της, συμβάν για το οποίο είχε πει τα εξής:

“Αν και ποτέ δεν δίνω δικαιώματα. Είμαι ήσυχη. Δεν θα προκαλέσω με το τι θα βάλω, τι θα πω και πως θα φερθώ. Έχει τύχει όμως να την πατήσω. Έχω φάει και ξύλο (και χαστούκι και μπουνιά) από κάποιον που αμέσως μετά διέγραψα από τη ζωή μου. Ήταν κάτι που με σόκαρε. O λόγος ήταν ότι, ενώ διέγραψα το facebook όπως μου ζήτησε, πίστευε ότι μπαίνω από το account της παιδικής φίλης μου”.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξή της στο Oneman.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα