Ιωάννα Τούνη: Δημόσια συγγνώμη για το… 50ρικο – “Είχα νεύρα”

Ιωάννα Τούνη: Δημόσια συγγνώμη για το… 50ρικο – “Είχα νεύρα”
Η Ιωάννα Τούνη papadakispress

Η Ιωάννα Τούνη, μετά το σάλο και τα αρνητικά σχόλια σε βάρος της για το περιστατικό με την Aegean, τώρα ζητά συγγνώμη για όλα.

Δημόσια συγγνώμη θέλησε να ζητήσει η Ιωάννα Τούνη, για το περιστατικό στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου της ζητήθηκε να πληρώσει 40 ευρώ λόγω υπέρβαρου της βαλίτσας και όπως ανέφερε μέσω instastories “τους πέταξε 50 ευρώ κι έφυγε”.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης, η γνωστή influencer ήταν ανάμεσα στους επιβάτες της πτήσης της Aegean Airlines, με προορισμό την πρωτεύουσα, όπου φανερά ενοχλημένη και κομπάζοντας, ανέφερε πως οι υπάλληλοι της αεροπορικής τη χρέωσαν 40 ευρώ επιπλέον για 2 έξτρα κιλά στη χειραποσκευή της και εκείνη, όπως χαρακτηριστικά έγραψε, “τους πέταξα 50 ευρώ και έφυγα! Καλά δεν έκανα;”.

Προέβαλε μάλιστα ως επιχείρημα πως η πτήση ήταν άδεια και πως ταξιδεύει τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα με τη συγκεκριμένη εταιρεία, λόγω των μέχρι πρότινος επαγγελματικών της υποχρεώσεων στην Αθήνα.

Δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την Aegean ως “ψωμόλυσσες”, κάτι που ήταν αναμενόμενο προκάλεσε οργή από μεγάλη μερίδα χρηστών του Twitter, οι οποίοι κάλεσαν ξανά για μαζικό unfollow, μετά το καλοκαιρινό περιστατικό στους Παξούς.

Τα “γυρνάει” τώρα η Ιωάννα Τούνη

Η influencer, με νέα της ανάρτηση στο Instagram, μετά το σάλο που επικράτησε και τα αρνητικά σχόλια σε βάρος της, τώρα ζητά συγγνώμη για όλα αυτά, αναφέροντας τα παρακάτω:

“Πριν λίγο γύρισα σπίτι και άνοιξα την τηλεόραση και τα media και είδα πόσο μεγάλη έκταση έχει πάρει το χθεσινό μου story και προφανώς νιώθω πάρα πολύ άσχημα για όλο αυτό και τώρα νομίζω είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε λίγο παραπάνω” Για αρχή θέλω να πω μια πολύ πολύ μεγάλη συγγνώμη πραγματικά για όποιον έκανα να πιστέψει με τα λεγόμενά μου ότι επιτέθηκα στους ανθρώπους του αεροδρομίου, ότι μίλησα άσχημα στους υπαλλήλους ή ότι τους πέταξα λεφτά στα μούτρα”, είπε αρχικά η influencer.

“Σίγουρα δε συνέβη κάτι τέτοιο και όλο αυτό δεν είναι εγώ. Οπότε αν αυτό καταλάβατε από το χθεσινό μου story πραγματικά συγγνώμη. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να προάγω κάτι τέτοιο, το μόνο που ήθελα να επικοινωνήσω και σίγουρα με τον χειρότερο τρόπο γιατί ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα αδικημένη, είχα νεύρα, οπότε το story μου σίγουρα δεν ήταν το πιο σωστό πράγμα”, συνέχισε.

“Τέλος πάντων, όντως μου ζητήθηκαν 40 ευρώ έξτρα. Πλήρωσα εννοείται. Είχα 50 ευρώ, οπότε έπρεπε να πάρω τα ρέστα μου και την απόδειξη και τους απάντησα ‘σας ευχαριστώ πάρα πολύ, δε θέλω ούτε ρέστα, ούτε απόδειξη, δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει η κίνησή σας και δε μου άρεσε καθόλου όλη αυτή η δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκα’, είπε σε επόμενο story.

“Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύω ή όχι συχνά. Όποιος και αν ήταν στη θέση μου θα ενοχλούνταν.γιατί ζήτησα να, συμπτύξω τις βαλίτσες μου ώστε να ισοσταθμίσουν τα κιλά και μου αρνήθηκαν και μου είπαν όχι πρέπει να πληρώσετε… Για αυτό ένιωσα αδικημένη και νευριασμένη και φέρθηκα με τελείως με χαζό τρόπο κι επικοινωνώντας, αλλά δεν ήθελα να περάσω αυτό το μήνυμα. Δε φέρθηκα άσχημα σε κανέναν στο αεροδρόμιο, το επικοινώνησα με εσάς με λάθος τρόπο. Λάθος μου και συγγνώμη”, κατέληξε η Ιωάννα Τούνη.

Η συγγνώμη της Ιωάννας Τούνη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα